El Junior jugarà la final de la Copa de la Reina per segon any consecutiu

Les santcugatenques han derrotat l'Egara i lluitaran per aixecar el títol aquest diumenge a les 11 h

El Junior disputarà la final de la Copa de la Reina / Foto: RFEF

L'equip femení del Junior ha guanyat (2- 1) l'Egara i d'aquesta manera es classifica per jugar la final de la Copa de la Reina per segon any consecutiu. Les santcugatenques jugaran davant el Club de Campo, aquest diumenge a les 11 h a les instal·lacions del Polo. Tots dos equips reediten l'edició de la passada temporada disputada a València. Les blau-i-negres, vigents campiones, defensen títol i volen aixecar la tercera Copa de la Reina de la seva història després de nou finals disputades.

El Junior i l'Egara han protagonitzat un partit molt igualat on el primer quart ha estat decisiu per al desenvolupament del matx. Les dues ocasions més clares han estat per al Junior amb una gran resposta de la portera egarenca Mariona Gilabert. Tot i això, les egarenques han disposat d'un penal córner que no ha trobat el camí del gol gràcies a la gran aturada de la portera santcugatenca Natàlia Salvador.

Quan l'empat a 0 semblava que seria definitiu, gran jugada de contraatac de les santcugatenques que Mariona Serrahima ha definit a la perfecció.

En el segon quart, el Junior ha intensificat els atacs amb tres penals córners a favor, però sense encert. A la represa, el Junior ha seguit dominant el matx, tot i jugar en inferioritat numèrica. Les de Marcel Malgosa han marcat el segon a través d'una bona jugada individual de Laia Vidosa. Les egarenques no s'han arronsat i han retallat distàncies, a falta de dos minuts i mig per al final del tercer quart, obra de Marta Grau. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al definitiu i darrer període.

A l'últim quart, el Junior ha disposat d'un stroke, però Gigi Oliva ha desaprofitat aquesta clara oportunitat. Les santcugatenques han aprofitat la superioritat numèrica en els darrers cinc minuts amb l'expulsió de Maria Tost.