El Junior s'enfrontarà amb el Düsseldorfer alemany als quarts de final de la EHL femenina

La competició es disputa del 14 al 18 d'abril a Amsterdam


  • Comparteix:

El Junior ja coneix el seu rival a l'EHL / Foto: Cugat Mèdia

El Junior ja coneix el seu rival a l'EHL / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior jugarà davant el Düsseldorfer alemany als quarts de final de l'EHL, màxima competició continental d'hoquei herba, del 14 al 18 d'abril a Amsterdam. Les santcugatenques afronten per primera vegada aquest campionat que reuneix els vuit millors conjunts europeus. El guanyador d'aquest partit s'enfrontarà amb el vencedor del Club de Campo madrileny i l'amfitrió, l'Amsterdam.

El Wagener Stadion d'Holanda acollirà la màxima competició continental tant masculina com femenina. El Junior, campió de la Copa de la Reina el 2020, és un dels dos equips que han assolit plaça després que Espanya tingués dues places per disputar la competició. El Club de Campo com a campió de lliga també participarà a l'EHL.

El primer rival de les santcugatenques serà el campió alemany, el Düsseldorfer. Els altres enfrontaments seran Den Bosch d'Holanda contra el Pegasus d'Irlanda i el Surbiton d'Anglaterra i el Ganstoise de Bèlgica.

El tècnic, Marcel Malgosa, ha ressaltat el potencial del rival, però admet que tenen possibilitats d'accedir a semifinals. El gran favorit és el Den Bosch, gran dominador de l'hoquei herba europeu.


Marcel Malgosa

Tenim possibilitats d'accedira les semifinals i treballarem fort per aconseguir-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.