Malestar al Patí Hoquei, s'ajorna una hora abans el partit de l'Ok Lliga femenina a Galícia

El conjunt santcugatenc havia de jugar diumenge al matí a la pista del Liceo


  • Comparteix:

Moments abans d'entrar al pavelló de les jugadores del Patí Hoquei a Galícia / Foto: Patí Hoquei

Moments abans d'entrar al pavelló de les jugadores del Patí Hoquei a Galícia / Foto: Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat lamenta que el partit corresponent a la jornada 10 de l'Ok Lliga femenina que havia de jugar-se aquest diumenge al matí a la pista del Liceo s'ajornés una hora abans de l'inici amb l'equip escalfant a la pista. El president de l'entitat, Raimon Casas, ressalta que aquest fet suposa 'un cop important a l'economia del club'. Les gallegues van argumentar dos casos positius dissabte, però l'enfrontament s'havia de jugar perquè el reglament només contempla l'ajornament si n'hi ha quatre. Finalment, l'equip gallec va confirmar diumenge al matí dos casos més sumant els quatre que es necessiten per l'ajornament.

Malestar al Patí Hoquei per tota la gestió feta pel club gallec i la comunicació de l'ajornament. Les santcugatenques van viatjar dissabte al matí i a la tarda van rebre la trucada que el Liceo tenia dos positius. El conjunt gallec volia ajornar el matx, però la federació, atesa la reglamentació, no va cedir perquè es necessiten quatre casos.

Totes les jugadores del Liceo es van fer els antígens, dissabte a la tarda, i van donar negatiu. Al matí de diumenge, abans del partit, es van notificar dos casos més sense que el Patí Hoquei rebés cap confirmació oficial i amb les jugadores del Liceo també al pavelló.

El matx queda ajornat i s'haurà de disputar abans que finalitzi la primera volta.




Raimon Casas

És un cop important a l'economia del club i veurem quan juguem aquest partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.