El Junior masculí paga cars els errors i cau davant l'Egara

Els santcugatencs han gaudit de diverses ocasions clares, però han perdonat davant el combinat egarenc

El Junior masculí ha perdut (2-4) contra el Club Egara en el partit corresponent a la tretzena jornada de la Divisió d'Honor A d'hoquei herba. Tot i que el conjunt santcugatenc ha competit de tu a tu davant un rival directe, el partit s'ha acabat decidint per petits detalls que els homes d'Oriol Torras no han sabut interpretar. Els blau-i-negres, que ocupen la sisena plaça de la classificació, ja preparen la propera jornada al camp del Sardinero de Santander.

El matx ha començat amb un Egara atrevit que ha intentat imposar el ritme de joc i que ha gaudit de les primeres opcions clares de gol. Tant és així que, encara en els compassos inicials del partit, el conjunt egarenc ha encetat la llauna tot aprofitant un penal córner (0-1). A partir d'aquest instant, els blau-i-negres han lluitat per situar l'empat en el marcador, però tot i la mostra de caràcter, no han estat capaços de transformar cap ocasió.

Al segon període, el Junior ha posat una marxa més, però no ha estat suficient. Al minut sis de joc, l'Egara ha eixamplat la diferència gràcies a una magnífica acció individual de Xavier Bigatà, que certificava les bones sensacions i la superioritat del combinat egarenc. Lluny d'arronsar-se, els santcugatencs s'ha refet dels dubtes inicials i han aconseguit retallar distàncies per mitjà de Pablo Espino, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa a la sortida d'un penal córner (1-2). Malgrat això, la remuntada del Junior ha estat un miratge, ja que, a les acaballes del període, els egarencs han tornat a ampliar la diferència amb una nova diana (1-3).

A la represa, l'Egara ha tornat a tenir el control del partit i, al cap de pocs segons de començar el període, ha tingut oportunitat de tancar el partit amb un penal córner que el porter local ha sabut resoldre a la perfecció. A partir d'aquest moment, el Junior s'ha vist amb opcions reals de puntuar i, més, quan al minut set de joc han aconseguit transformar un penal córner (2-3). Als instants finals del quart, els blau-i-negres han tornat a gaudir d'ocasions clares de gol, però la falta d'encert els ha condemnat.

El matx arribava al quart i definitiu període amb tot per decidir. El Junior s'ha llençat en atac i, als primers minuts, ha obtingut la recompensa en forma de penal córner que, un cop més, els homes d'Oriol Torras, no han sabut aprofitar. Instants més tard, l'Egara ha sentenciat el partit amb un gol que segellava la victòria visitant (2-4).

El tècnic del Junior, Oriol Torras, ha remarcat que "les errades durant la primera part els han castigat molt" i ha posat èmfasi en el fet que el "partit s'ha decidit per petites desconnexions". La propera jornada, els blau-i-negres visitaran el Sardinero de Santander, que ocupa la novena posició amb un balanç d'una victòria, tres empats i nou derrotes.

Oriol Torras

Penso que no hem estat al nivell defensiu que exigia aquest partit. A la segona part hem anat a remolc.