El Junior masculí ensopega davant el Barça i diu adeu a la final a quatre

Els santcugatencs han gaudit de diverses ocasions clares, però han perdonat davant el conjunt blaugrana

El Junior masculí ha perdut (2-3) contra el FC Barcelona en el partit corresponent a la dissetena jornada de la Divisió d'honor A d'hoquei herba. Tot i que el conjunt santcugatenc ha tingut opcions de remuntar davant d'un rival directe, el partit s'ha acabat decidint per petits detalls que els homes d'Oriol Torras no han sabut interpretar. Els blau-i-negres, que ocupen la sisena plaça de la classificació, encaren la darrera jornada de lliga després d'acomiadar-se de la lluita per ser a la final a quatre pel títol de Lliga.

El matx ha començat amb un Barça que ha posat la directa per avançar-se en el marcador. Tant és així que, encara en els compassos inicials del partit, el conjunt blaugrana ha encetat la llauna després d'una gran acció individual per part de Guillem Miserachs (0-1). A partir d'aquest instant, els blau-i-negres han lluitat per situar l'empat en el marcador, però tot i la mostra de caràcter, no han estat capaços de transformar cap ocasió.

Al segon període, el Junior ha posat una marxa més, però no ha estat suficient. Al minut sis de joc, el FC Barcelona ha eixamplat la diferència a la sortida d'un penal córner (0-2), fet que complicava, i de quina manera, la victòria i posterior classificació dels santcugatencs per a la final a quatre pel títol.

La segona meitat no ha pogut començar pitjor per un Junior que ha vist com el Barça tornava a ampliar el marcador als instants inicials del tercer període (0-3). Malgrat això, els homes d'Oriol Torras s'han desinhibit i han gaudit de fins a quatre penals córners, tot i que cap d'aquests ha acabat a la xarxa de la porteria que defensava Adrián Rafi.

El matx arribava al quart i definitiu període i el Junior seguia collant amb l'objectiu d'emportar-se la victòria. De fet, als compassos inicials, els blau-i-negres han gaudit d'un penal córner que, en aquesta ocasió, sí que ha servit per escurçar diferències (1-3). La pressió ofensiva per part del Junior ha fet efecte i, quan només faltava un minut pel final del partit, Arnau de Bruum ha situat el 2 a 3 definitiu. El conjunt santcugatenc ha tingut a tocar la remuntada, però la farta d'encert durant el matx els ha condemnat.

El tècnic del Junior, Oriol Torras, ha remarcat que "les errades durant la primera part els han castigat molt" i ha posat èmfasi en el fet que el "partit s'ha decidit per diverses desconnexions". La propera jornada, els blau-i-negres tancaran la Lliga tot rebent la visita de l'RS Tenis, que ocupa la vuitena posició a la classificació.