Els germans santcugatencs, Joan i Pol Galbas, campions de la Copa d'Itàlia d'hoquei patins

Els dos jugadors guanyen el títol, el primer de la història del Sarzana


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Joan Galbas i Pol Galbas / Foto: Lluís Galbas

D'esquerra a dreta, Joan Galbas i Pol Galbas / Foto: Lluís Galbas

Els germans santcugatencs Joan i Pol Galbas han guanyat la Copa d'Itàlia d'hoquei patins amb el Sarzana després de superar (3-2) el Forte. Tres gols de Joan Galbas, el darrer a dos minuts del final de la pròrroga, han donat el primer títol de la seva història al club transalpí. El Sarzana va eliminar el Lodi i el Trissino abans d'arribar a la final. Els germans Galbas ja preparen el proper repte, la final de la Copa d'Europa, el 14 i 15 de maig a Portugal.

Pol i Joan Galbas han fet història a l'hoquei patins italià. El Sarzana, desè a la lliga, no tenia pràcticament opcions a la Copa, però el torneig que ha fet l'equip és per emmarcar. Un dels grans herois és Joan Galbas amb quatre gols i Pol, amb cinc. Gols decisius en els tres partits disputats i on tots s'han decidit a la pròrroga. El Sarzana ha eliminat el Trissino, líder de la lliga, el Lodi, segon, i el Forte, tercer.

Pol Galbas ja va avançar fa uns mesos, a Cugat Mèdia, que la seva aventura a Itàlia arribaria al punt final aquesta campanya. Galbas ressalta que "és un somni fet realitat guanyar aquesta copa amb el meu germà" ha destacat el santcugatenc.




Pol Galbas

És un somni fet realitat guanyar aquesta Copa amb el meu germà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.