El Patí Hoquei Sant Cugat empata a Taradell i es jugarà l'ascens a Ok Lliga dissabte que ve davant el Shum

Amb el 2-2 dels santcugatencs a la pista d'un rival directe, necessiten només un empat contra el Shum a la darrera jornada per pujar

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (2-2) a la pista del Taradell i es jugarà el campionat de l'OK Lliga Plata Sud i l'ascens a la darrera jornada de lliga. Els vermell-i-negres han encadenat 12 jornades sense perdre amb 11 triomfs consecutius i l'empat d'aquesta jornada, amb un final molt emocionant. Els de Joan Carles Vadillo, que s'ha assegurat com a mínim la segona plaça per jugar el play off, en fan prou amb un empat davant el Shum al Pav 2 dissabte que ve (20 h) per retornar a la màxima categoria estatal directament després de quatre anys del darrer ascens i fins i tot perdent per menys de dos gols també els atorga el títol i l'ascens.

Un gol de falta directa del capità, Pau Gilabert, a falta de tres minuts per acabar el matx ha donat pràcticament l'ascens i el títol de lliga al Patí Hoquei a la seva visita a la difícil pista del Taradell. Un empat que serveix els santcugatencs per dependre de si mateixos la darrera jornada. Amb un triomf o un empat són campions i pugen a Ok Lliga i amb una derrota per menys de dos gols davant el Shum també.

El partit d'aquesta jornada a pista osonenca ha estat una prova de foc per al conjunt santcugatenc. Ambient de gala amb dues aficions que han vibrat d'un autèntic espectacle. Els locals han obert la llauna ben aviat amb gol de Victor Crespo que ha fet embogir l'afició local. Amb el pas dels minuts, el Taradell ha gaudit de clares ocasions amb un ritme frenètic. El porter vermell-i-negre Jordi Pons ha estat una de les figures destacades del primer temps evitant més gols dels osonencs. La millor oportunitat per al Patí Hoquei ha estat per al capità, Pau Gilabert, que ha errat un penal. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Patí Hoquei ha girat el guió del partit i ha donat un cop sobre la taula amb el gol de Xavi Serrallonga a l'inici del segon temps. El matx s'ha trencat amb atacs i contraatacs, transicions de pista a pista amb un treball gegantí dels dos porters. Quan millor es trobava el Patí Hoquei ha arribat la segona diana de Victor Crespo de penal. Bogeria local al pavelló del Taradell.

Els santcugatencs han tingut paciència i Pau Gilabert de falta directa ha establert l'empat definitiu a tres minuts i mig per al final. Els locals ho han intentat davant un mur vermell-i-negre. El tècnic, Joan Carles Vadilllo, es mostra satisfet per al punt sumat i ara cal certificar l'ascens a la propera jornada.