El Junior es juga l'accés a la final de la Lliga Iberdrola davant el Club de Campo

Les santcugatenques afronten les semifinals aquest dissabte a les 11 h a Madrid


  • Comparteix:

El Junior i el Club de Campo s'ha vist les cares tres vegades aquesta temporada / Foto: RFEH

El Junior i el Club de Campo s'ha vist les cares tres vegades aquesta temporada / Foto: RFEH

L'equip femení del Junior afronta les semifinals de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba aquest dissabte a les 11 h davant l'amfitrió, el Club de Campo. Les santcugatenques cerquen la cinquena final consecutiva davant el totpoderós equip madrileny que suma 22 títols. A la lliga regular, el Club de Campo ha finalitzat primer i les blau-i-negres, quartes. Tots dos equips han participat a l'EHL, màxima competició continental, amb una tercera plaça històrica del Junior.

Els dos enfrontaments a la lliga regular han acabat amb un triomf per a cada equip. Les madrilenyes es van imposar a casa (2-1), però per contra van caure (3-2) a Sant Cugat. A la Copa de la Reina també es van veure les cares a la final amb victòria (2-4) per a les madrilenyes. El tècnic de les blau-i-negres, Marcel Malgosa, explica que la clau serà ser agressives a les àrees, tant en atac com en defensa. Malgosa diu que el partit serà per qui domini més les situacions de perill a prop de les porteries.

Tots dos equips es coneixen a la perfecció i a més les madrilenyes acullen la competició. L'altra semifinal enfrontarà el San Pablo Valdeluz i el Polo.


Marcel Malgosa

El Club de Campo, i més jugant a casa, et pot dominar. I nosaltres també tindrem estones per nosaltres. Però al final la clau és el que passi a les àrees, penals en atac i en defensa. Per exemple, en l'última final de la Copa de la Reina nosaltres fem una final en què som clarament superiors però acabem perdent 2 a 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.