El Patí Hoquei masculí vol viure un dissabte històric amb l'ascens a Ok Lliga

Els santcugatencs en tenen prou amb un empat davant el Shum dissabte a les 20 h per pujar


  • Comparteix:

El Patí Hoquei vol pujar a OK Lliga / Foto: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei vol pujar a OK Lliga / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat té a tocar el retorn a l'OK Lliga, màxima categoria estatal. Els santcugatencs, líders, afronten aquest dissabte a les 20 h davant el Shum la darrera jornada de competició i amb un sol punt seran campions de lliga i pujaran de categoria quatre anys després del darrer ascens. El Shum, tercer, ha de guanyar per més de dos gols si vol mantenir opcions de pujar de categoria. Els vermell-i-negres arriben a la cita després d'una brillant segona volta amb 12 jornades consecutives sense perdre, amb 11 victòries i un empat.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol viure una festa al Pav 2 de la Rambla del Celler i s'espera una afició entregada en el darrer partit de la temporada. Els santcugatencs ho tenen tot de cara i amb un gran optimisme amb resultats i joc brillants.

El Patí Hoquei encapçala a la classificació amb 47 punts, seguit del Taradell i el Shum, 44, i el Vilafranca, 43. Els quatre equips tenen opcions de quedar campions i també d'optar a la segona plaça, que dona dret a jugar la promoció d'ascens. Els santcugatencs pugen amb un triomf, amb un empat o amb una derrota per menys de dos gols.

En el partit de la primera volta, els santcugatencs es van imposar (4-6) a la pista dels de Maçanet. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ressalta que "cal dominar el factor psicològic en aquest tipus de partits".




Joan Carles Vadillo

Aquest tipus de partit tenen una càrrega emocional alta pel premi que hi ha en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.