El Junior femení cau eliminat a les semifinals de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba

Les santcugatenques han perdut (4-0) davant l'amfitrió, el Club de Campo

El Club de Campo ha superat el Junior a les semifinals / Foto: RFEH

L'equip femení del Junior ha caigut derrotat (4-0) davant l'amfitrió, el Club de Campo, a les semifinals de la Lliga Iberdrola i es queda a les portes de la final. Les blau-i-negres s'han vist superades en tot moment davant un efectiu conjunt madrileny que no ha donat cap opció a l'equip santcugatenc. Les madrilenyes han marcat dos gols en el primer quart que ha deixat pràcticament sentenciat el matx. Les de Marcel Malgosa tanquen una temporada històrica després d'assolir la medalla de bronze a l'EHL, màxima competició continental, el subcampionat de la Copa de la Reina i el Campionat de Catalunya.

El Club de Campo, gran dominador de l'hoquei herba estatal amb 22 títols i vigent campió, ha estata una autèntica piconadora de cara a porteria. Tot i l'inici ofensiu de les santcugatenques, amb dues oportunitats de Maialen Garcia i Mariona Serrahima, el Club de Campo ha obert la llauna primer amb una ràpida jugada de contraatac que ha culminat Sara Barrios, al minut 3. El conjunt madrileny s'ha trobat molt còmode al terreny de joc i Carmen Cano ha fet el segon a la sortida d'un penal córner, al minut 9.

Al segon quart, només iniciar-se aquest període, Ali Magat ha fet el tercer. Un cop massa dur per a les blau-i-negres que han desaprofitat un penal córner a les acaballes del període. Un sever correctiu (3-0) per al Junior. A la represa, el Club de Campo ha seguit amb el mateix guió amb ràpids contraatacs i amb dues ocasions per a les madrilenyes. El Junior ha tingut poca possessió de pilota i això ho ha aprofitat el Club de Campo per diposar de més oportunitats. La portera santcugatenca Jana Martínez ha destacat per les seves aturades en aquest tram del matx.

Les santcugatenques han diposat de dos penals córner que no trobat el camí del gol davant la gran defensa madrilenya. La darrera ocasió d'aquest període ha estat per al Junior que ha seguit sense encert. El darrer quart ha estat un atac constant de les madrilenyes que han desaprofitat diferents ocasions, però on Lucía Abajo ha fet el definitiu (4-0). El Junior ha tancat la temporada amb aquesta derrota, però consolidat a l'hoquei herba europeu i estatal.