La banda sonora de l'ascens del Patí Hoquei Sant Cugat a Ok Lliga

Cugat Mèdia t'apropa els millors moments del campionat de lliga assolit pels santcugatencs


Temes relacionats

El Patí Hoquei masculí puja a Ok Lliga, màxima categoria estatal ( 7/mai/22)


  • Comparteix:

Imatge de l'ascens del Patí Hoquei / Foto: Ajuntament

Imatge de l'ascens del Patí Hoquei / Foto: Ajuntament

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha assolit l'ascens a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, amb un campionat de l'Ok Lliga Plata Sud basat en una espectacular remuntada a la segona volta de competició. Cugat Mèdia ha fet un repàs de la cronologia de l'ascens amb les veus de jugadors, del president, Raimon Casas, i del tècnic, Joan Carles Vadillo, en un reportatge radiofònic. L'equip vermell-i-negre jugarà per segona vegada a la seva història a la màxima categoria estatal.

ESCOLTA-HO

Ni els més optimistes pensaven, que després de la derrota a la pista de l'Alpicat per 2 a 0 el 12 de gener, el Patí Hoquei acabaria pujant a Ok Lliga i a més com a campions de l'Ok Lliga Plata Sud. La primera volta va ser molt irregular i aquest fet va deixar a 12 punts els santcugatencs del primer classificat, el Vilafranca.

El renaixement de l'equip va ser espectacular. El triomf vermell-i-negre davant el Taradell per 5 a 3 va donar ales als santcugatencs. A partir d'aquell instant, exhibició de triomfs i d'efectivitat atacant amb un capità, Pau Gilabert, clau en aquest capítol amb 50 dianes. Una mitjan de gairebé 3 gols per partit.

Aquest factor ofensiu cal sumar el bon treball defensiu sent el segon equip menys golejat, amb 67 dianes encaixades, pels 60 del Taradell. La festa grossa va arribar el 7 de maig amb el triomf contra el Shum a la darrera jornada de competició. Esclat d'alegria amb un binomi exitós, afició i equip. El president del Patí Hoquei, Raimon Casas, s'enorgulleix de l'equip i de la seva progressió.

Si s'han de buscar les claus d'aquest títol passen per un verb molt utilitzat al vestidor: creure. El tècnic, Joan Carles Vadillo, i el capità, Pau Gilabert, coincideixen amb la confiança de l'equip per aixecar el títol. El nivell dels equips en aquesta categoria ha estat molt alt amb equips de renom que han tingut opcions d'ascens fins a la darrera jornada amb Vilafranca, Taradell, Shum o Alpicat. El jugador Joan Farnés creu que aquest fet posa en valor encara més l'ascens de l'equip.

La majoria de la plantilla són jugadors que arriben al primer equip des de la base. És per exemple el cas de Carles Domènech que ha viscut aquest ascens amb molta passió. De ser un aficionat més que animava des de la graderia a convertir-se en protagonista de l'ascens.

L'equip s'ha tret un pes de sobre, segons el tècnic, Joan Carles Vadillo. "Algun dia posarem en valor el que ha fet equip" assenyala Vadillo.

Ara ja ha començat la planificació de la propera temporada a Ok Lliga que començarà amb la pretemporada a l'agost i l'inici de la competició a inicis de setembre. Il·lusió màxima a la ciutat per veure l'elit de l'hoquei patins estatal.




















Carles Domènech

Qualsevol nen vol jugar al primer equip i és un somni pujar a Ok Lliga.

Joan Farnés

L'ascens no és una sorpresa, però ha estat una lliga amb molt nivell.

Pau Gilabert

Al final he marcat molts gols, però és feina de tots els companys.

Joan Carles Vadillo

L'equip ha cregut i cada dia entrenant s'ha vist la qualitat i el treball que tenen.

Raimon Casas

Amb molta il·lusió aquest ascens. Mires la primera volta i estàvem a 12 punts de l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.