La portera Cristina Elié, icona del Patí Hoquei, penja l'estic

Elié tanca nou temporades al club vermell-i-negre amb dos ascensos a OK Lliga


  • Comparteix:

La capitana i portera del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Cristina Elié, penja l'estic després de nou temporades al club santcugatenc. Elié, de 30 anys, ha competit 21 temporades dividides en set clubs i amb dos ascensos a Ok Lliga, màxima categoria estatal, amb el conjunt vermell-i-negre. La portera ha estat una de les jugadores més destacades de l'entitat i també ha participat a l'única participació del club a la Copa de la Reina el 2021.

Icona i símbol del club santcugatenc, Cristina Elié tanca el seu vincle amb l'hoquei patins. Estimada dins i fora de la pista, la portera ha viscut els seus darrers minuts al Pav 2 amb el club vermell-i-negre. Rendiment excels durant les nou temporades a la porteria santcugatenca i amb fites destacades. Dos ascensos a l'Ok Lliga i una participació a la Copa de la Reina l'han convertida juntament amb Maria Rosa Tambuniri amb dues figures capdalts a la història de l'entitat.

En el darrer partit al Pav 2, Elié va rebre el reconeixement dels dos equips, Patí Hoquei i Voltregà, i també del públic. En finalitzar el matx, la jugadora vermell-i-negra va rebre una samarreta signada per totes les seves companyes. En un dia tan especial, exjugadores del club també van estar a prop d'ella per mostrar-li la seva estima. Anys i panys a l'entitat santcugatenca.

Elié es mostra satisfeta per tots aquests anys al club i marxa amb molts bons records.

El vincle entre el Patí Hoquei i Elié seguirà perquè afrontarà la seva segona temporada com a entrenadora de porters. Una referent que seguirà impartint pedagogia sota pals.







Cristina Elié

Marxo amb molts bons records i amb l'estima de moltes companyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.