El Patí Hoquei, el Voltregà i el Liceo, únics equips amb dos equips a Ok Lliga masculina i femenina

El club santcugatenc tindrà el sènior masculí i femení a la màxima categoria estatal per primera vegada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei tindrà representació a Ok Lliga masculina i femenina / Foto: Ajuntament

El Patí Hoquei tindrà representació a Ok Lliga masculina i femenina / Foto: Ajuntament

El Patí Hoquei Club Sant Cugat juntament amb el Voltregà i el Liceo són els tres únics clubs que tenen el primer equip masculí i femení a l'OK Lliga, màxima categoria estatal. L'entitat santcugatenca ha assolit aquesta fita històrica després de l'ascens del masculí i la permanència del femení per tercera temporada consecutiva a l'elit de l'hoquei patins estatal.

El Patí Hoquei ha entrat al selecte club de l'hoquei patins estatal amb els dos sèniors a l'Ok Lliga per primera vegada a la seva història. El Liceo, un dels grans dominadors d'aquest esport, i el Voltregà, un club referent a nivell estatal, comparteixen aquest honor.

El sènior masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat militarà per segona vegada a la seva història a Ok Lliga, màxima categoria estatal, després de l'ascens d'aquesta temporada. L'únic precedent el trobem a la temporada 2018-2019.

El femení mai ha coincidit a Ok Lliga femenina compartint aquesta categoria amb el masculí. La temporada 2018-2019 amb els nois a Ok Lliga, l'equip femení competia a Nacional Catalana, segona categoria estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.