El nou Solideo- Patí Hoquei Sant Cugat d'Ok Lliga seguirà capitanejat per Joan Carles Vadillo

El tècnic afronta la setena temporada consecutiva a la banqueta amb dos ascensos


  • Comparteix:

El Patí Hoquei afronta l'Ok Lliga amb optimisme / Foto: Ajuntament

El Patí Hoquei afronta l'Ok Lliga amb optimisme / Foto: Ajuntament

El primer equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat continua perfilant la plantilla de cara al debut a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, per al nou curs. El tècnic, Joan Carles Vadillo, complirà la setena temporada consecutiva al capdavant de l'equip. Les baixes ja estan confirmades amb la marxa del porter Jordi Pons que fitxa pèl Caldes i d'Enric Martí. Pol Galbas és de moment l'únic fitxatge, tot i que en els propers dies es coneixeran més novetats en aquest capítol.

El tècnic que ha assolit els dos únics ascensos a l'Ok Lliga de la història del Patí Hoquei continuarà una temporada més a la banqueta vermell-i-negra. Joan Carles Vadillo va assolir el salt a Ok Lliga a la temporada 2017-2018. L'aventura a la màxima categoria estatal va ser curta amb el descens a la següent temporada.

De nou, el tècnic maresmenc ha assolit el retorn a Ok Lliga com a campió de l'OK Lliga Plata Sud. Vadillo es mostra molt satisfet de seguir una temporada més al club vermell-i-negre.

La continuïtat del bloc es manté amb dues úniques baixes. La renovació del capità i màxim golejador la temporada passada a Ok Lliga Plata Sud, Pau Gilabert, i jugadors amb experiència com Joan Farnés o Xavi Serrallonga asseguren gran competitivitat a la plantilla juntament amb joves com Carles Domènech.

Ara falta conèixer els reforços de l'equip, un porter i un home atacant per perfilar una plantilla que vol aconseguir la permanència a l'OK Lliga.


Joan Carles Vadillo

Estic molt content de seguir amb el Patí Hoquei i afrontar l'OK Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.