El Junior femení tanca la plantilla amb cinc incorporacions

Les santcugatenques debutaran el 18 de setembre a la lliga davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

Júlia Strapato i Gigi Oliva continuen al Junior / Foto: EHL

Júlia Strapato i Gigi Oliva continuen al Junior / Foto: EHL

La portera escocesa Jess Buchanan, la central Anna Gardsjord, la migcampista Emma Chillon i les davanteres Tere Lima i Ainhoa Ballesteros tanquen la plantilla del Junior femení per al nou curs. Buchanan és internacional amb Escòcia i procedeix de l'Atlètic de Terrassa, Gardsjord, Chillon i Lima arriben del juvenil i Ballesteros del filial. El conjunt santcugatenc ja coneix el debut a la Lliga Iberdrola que serà el 18 de setembre a casa davant el CD Terrassa. Les blau-i-negres tanquen la competició el 4 de juny de 2023 amb la visita del Pozuelo madrileny.

El Junior ha incorporat set jugadores de cara a la nova temporada i ha patit les baixes d'Ana Gil i Mariona Serrahima que marxen a la lliga belga i holandesa respectivament. La portera Nati Salvador, Estefi Piris, que es retira, i Marta Lamoglia completen el capítol de jugadores que marxen del club.

Per contra, la central Clara Pineda, del CD Terrassa, la davantera Laura Bosch, del Bremen, la portera escocesa Jess Buchanan, de l'Atlètic de Terrassa, la central Anna Gardsjord, la migcampista Emma Chillon i les davanteres Tere Lima i Ainhoa Ballesteros tanquen la plantilla procedent del planter.


El tècnic, Guille Carnicer, qui debuta a la banqueta blau-i-negra, ha parlat de l'inici de temporada on ressalta desplaçaments complicats a la primera volta, sobretot el primer partit com a visitant al camp del Club de Campo a la jornada 2.





Guille Carnicer

Hem de fer una molt bona pretemporada perquè la primera volta té desplaçaments molt complicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.