El Junior femení es classifica per a la final del Campionat de Catalunya

Les snatcugatenques juguen aquest dissabte a les 15h al camp del Polo amb un rival per decidir


  • Comparteix:

El Junior vol iniciar la temporada aixecant el primer títol. el Campionat de Catalunya / Foto: EHL

El Junior vol iniciar la temporada aixecant el primer títol. el Campionat de Catalunya / Foto: EHL

El Junior femení vol revalidar per sisena vegada consecutiva el Campionat de Catalunya després de classificar-se per a la final de la competició. Les blau-i-negres ja esperen rival per a la final de dissabte a les 15 h a les instal·lacions del Polo de Barcelona. Precisament el Polo, l'Egara o el CD Terrassa opten a la plaça de finalista i que es decidirà aquest dijous al vespre amb la disputa de la darrera jornada de la fase de grups.

El Junior femení ha finalitzat invicte la fase de grups amb un balanç de tres victòries i un únic empat (0-0) aquest diumenge davant el CD Terrassa. El conjunt santcugatenc, amb nou entrenador, Guille Carnicer, i amb molta joventut a les seves files voldrà sumar el sisè títol consecutiu aquest dissabte. El tècnic ha ressaltat que jugar una final és un premi i que serveix per veure que la feina s'està fent bé. Les santcugatenques debutaran a la lliga el 18 de setembre quan rebran el CD Terrassa.

Pel que fa al masculí es jugarà l'accés a la final després de finalitzar segon a la lliga regular, però empatat a punts amb el primer, el Polo. Els jugadors d'Oriol Torras iniciaran la lliga el 18 de setembre rebent el Club de Campo.




Guille Carnicer

Estem amb moltes ganes de jugar la final i guanyar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.