El Solideo- Patí Hoquei, llest per al retorn a l'Ok Lliga

Els santcugatencs competiran per segona vegada a la seva història a l'elit de l'hoquei patins espanyol


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat viurà la segona experiència a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal. Els santcugatencs van competir fa quatre anys a l'elit estatal, però l'aventura només va durar aquell curs, temporada 2017-2018, amb el descens de categoria. Els vermell-i-negres afronten de manera diferent aquesta campanya amb jugadors més experimentats, tres reforços de qualitat i un tècnic, Joan Carles Vadillo, que repeteix a la banqueta vermell-i-negra per setena temporada consecutiva. El debut a la competició serà aquest diumenge a les 12.15 h a la pista de l'Arenys de Munt.

Una il·lusió i un gran repte és el que afronta el Patí Hoquei Club Sant Cugat aquesta temporada a l'OK Lliga. Els santcugatencs volen viure una campanya de consolidació a la màxima categoria estatal i que no sigui un pas efímer. Per assolir la permanència s'han edificat unes bases sòlides amb jugadors que ja van jugar l'última vegada a Ok Lliga. Aquest és el cas del capità i màxim golejador de l'Ok Lliga Sud, Pau Gilabert, Xavi Serrallonga o Joan Farnés juntament amb joves de la casa amb molt futur com Carles Domènech. Gilabert espera que l'adaptació a la nova categoria sigui ràpida.

Els reforços que han arribat aporten experiència i molta qualitat. Jugadors que han de marcar diferències com el porter Baptiste Bonneau que arriba de l'Espanyol, i els jugadors Tomás Villares del Vilafranca i un fitxatge de luxe com és el del santcugatenc Pol Galbas procedent de l'Hockey Sarzana italià. Galbas ha ressaltat l'hoquei atractiu que practiquen i el suport de l'afició. El porter Max Rodríguez, de l'equip junior, també fa el salt al primer equip.

Un equip més madur que fa quatre anys i amb un bloc que lluitarà de manera ferotge per la permanència.

El compte enrere ja ha començat per recórrer un camí que ha de finalitzar a finals d'abril de 2023 amb la continuïtat a l'Ok Lliga.




Pol Galbas

Fem un hoquei atractiu, tenim potencial i esperem el suport de l'afició.

Pau Gilabert

Ens hem d'adaptar a la nova categoria i tenim molta ambició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.