Duel de nouvinguts a Ok Lliga entre l'Arenys de Munt i el Solideo- Patí Hoquei

Els santcugatencs juguen aquest diumenge a les 12.15 h a pista dels maresmencs


  • Comparteix:

Plantilla del primer equip del Solideo- Patí Hoquei / Foto: Patí Hoquei

Plantilla del primer equip del Solideo- Patí Hoquei / Foto: Patí Hoquei

El primer equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat debuta a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, aquest diumenge a les 12.15 h a la pista de l'Arenys de Munt. Els santcugatencs jugaran per segona vegada a la seva història a l'elit de l'hoquei espanyol després de fer-ho fa quatre anys. Els vermell-i-negres han obtingut resultats brillants a la pretemporada i ara volen mantenir aquesta inèrcia a la pista del conjunt maresmenc. El conjunt de Joan Carles Vadillo ha incorporat quatre jugadors per aquesta temporada amb els porters Baptiste Bonneau que arriba de l'Espanyol i Max Rodríguez de l'equip júnior, Tomás Villares del Vilafranca i un fitxatge de luxe com és el del santcugatenc Pol Galbas procedent de l'Hockey Sarzana italià.

Duel de nouvinguts a l'Ok Lliga entre el Patí Hoquei i l'Arenys de Munt. Tots dos conjunts van assolir l'ascens la temporada passada i a més com a campions de l'Ok Lliga Plata. Els maresmencs van dominar amb mà de ferro el grup nord i els santcugatencs ho van fer al grup sud. Un primer partit per a tots dos equips que es viurà amb alta intensitat i on tots dos conjunts arriben després d'una molt bona pretemporada a nivell de resultats.

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, lloa l'Arenys i destaca el fons d'armari de la plantilla dels maresmencs. De la seva banda, el tècnic de l'Arenys, Enric Daumal, augura un partit molt intens i vol que el pavelló sigui un fortí.




Enric Daumal

El Patí Hoquei s'ha reforçat molt bé i ha fet una bona pretemporada.

Joan Carles Vadillo

L'Arenys té una plantilla molt àmplia i han fet una molt bona pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.