El Polo trenca l'hegemonia del Junior al Campionat de Catalunya d'hoquei herba

Les santcugatenques cauen derrotades (4-2) davant l'amfitrió, el Polo

L'equip femení del Junior ha caigut derrotat (4-2) davant l'amfitrió, el Polo, a la final del Campionat de Catalunya que s'ha disputat aquest dissabte al club barceloní. Les barcelonines trenquen l'hegemonia de les últimes cinc edicions guanyades pel conjunt blau-i-negre. El Polo ha demostrat una gran efectivitat de cara a porteria davant un erràtic conjunt santcugatenc. El Junior ja comença a preparar el debut a la lliga del diumenge 18 de setembre a l'estadi Lluís Serrahima davant el CD Terrassa.

El Polo ha trencat cinc títols consecutius del Junior i ha evitat el sisè. Eufòria de les barcelonines després d'aixecar el Campionat de Catalunya, conscients de l'èxit assolit.

El matx ha començat amb un Junior dominador amb les primeres arribades a l'àrea. Maria Gestí ho ha intentat amb una gran jugada individual. Qui ha colpejat primer ha estat Xantal Giné des del penal córner, a falta de tres minuts per acabar el primer quart. Diana totalment psicològica.

Al segon quart, nova ocasió per al Junior amb resposta de la portera del Polo. Les santcugatenques han intensificat el domini amb tres penals córners sense èxit de cara al gol. Quan millor estava el Junior han arribat dos gols barcelonins. El primer de Liv Maria amb un rebuig a l'àrea i el tercer obra de Maria Paula amb un xut ajustat al pal.

Abans d'arribar al descans, Gigi Oliva ha fet un autèntic golàs per deixar el 3 a 1 al marcador. A la represa, mostra d'efectivitat barcelonina amb un nou gol de Xantal Giné, doblet particular, i també de penal córner. El Junior ha seguit dominant, però molt erràtic des del penal córner.

El darrer període ha estat marcat per un Junior amb més cor que cap i que ha reduït diferències amb un gol de penal córner de Berta Serrahima.