El Solideo- Patí Hoquei encaixa una dolorosa derrota davant el totpoderós Barça

Els santcugatencs han perdut (1-8) contra el conjunt blaugrana

L'equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut derrotat àmpliament (1-8) davant el líder de l'Ok Lliga, el Barça, a la jornada 5. Els santcugatencs han encaixat vuit gols a la primera meitat en un festival ofensiu blaugrana. A la segona meitat, els de Joan Carles Vadillo han reaccionat i Xavi Serrallonga ha fet el gol de l'honor. Els vermell-i-negres ocupen la part baixa i cercaran el primer triomf de la temporada a la pista de l'Alcoi, sisè classificat.

Visita històrica del Barça al Pav 2 per jugar a Ok Lliga contra el Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat amb un pavelló ple de gom a gom. Els blaugranes han sortit ben endollats des de l'inici i en pràcticament deu minuts han fet sis gols que han deixat el matx en un segon pla. Joao Miguel Rodrigues amb quatre gols, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Helder Nunes i Sergi Panadero han escombrat de la pista en el primer temps al conjunt vermell-i-negre. La reacció ha arribat a la segona part quan els locals han jugat el seu millor hoquei.

Poques errades defensives i molt bones possessions de pilota amb un joc molt dinàmic. Xavi Serrallonga ha fet el gol de l'honor. El públic ha volgut reconèixer la feina dels seus jugadors amb una ovació final pel treball fet.