El Junior femení aconsegueix un triomf de molt prestigi en el derbi davant l'Egara

Les santcugatenques han superat (3-1) les egarenques i refermen la seva candidatura a lluitar pel títol


  • Comparteix:

El Junior femení ha guanyat (3-1) contra l'Egara en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. El conjunt santcugatenc, que ha hagut de suar de valent per superar les egarenques, encadena dues victòries consecutives que reafirmen la seva candidatura a lluitar pel títol de lliga.

Els instants inicials del duel han estat marcats per l'alta intensitat i, especialment, per la manca d'encert de cara a porteria per part de tots dos conjunts. De fet, el gol es resistia i la igualtat era màxima sobre la gespa del camp principal del Junior. En aquest sentit, tots dos equips, que arribaven en dinàmiques de resultats molt similars, han tingut ocasions de tots els colors, però s'ha acabat arribant al descans amb l'empat encara visible en el marcador.

A la represa, i després d'algunes modificacions per part de Guille Carnicer, el Junior ha fet valer la seva superioritat numèrica per transformar les ocasions en gols. Primer, ha arribat la diana de Júlia Strappato i, tot seguit, les santcugatenques han ampliat una mica més la diferència tot aprofitant un penal stroke que ha convertit la capitana Gigi Oliva (2-0).

Abans d'arribar al final del tercer període, l'Egara, que ha sabut competir en tot moment, ha escurçat la distància per mitjà de Berta Muñoz, que ha transformat una ocasió ben trenada a partir de la defensa (2-1).

Al darrer període, encara amb el duel per decidir, el Junior ha tornat a prèmer l'accelerador i ha tingut moltes ocasions per complicar la vida a les egarenques, però no ha estat fins als instants finals quan han acabat de segellar el triomf. Al minut 65 de partit, Berta Serrahima ha convertit un autèntic cacau que ha superat, i de quina manera, la porteria que defensava Mariona Girabent (3-1). Un cacau que serviria, ara sí, per assegurar la victòria en el derbi vallesà.

El tècnic del Junior femení, Guille Carnicer, ha destacat la feina de les seves jugadores, i ha remarcat que la victòria "era molt important" per seguir a la part alta de la classificació. De la mateixa manera, Carnicer, que enguany s'estrena com a responsable del primer equip, ha recordat que l'objectiu marcat per aquesta temporada "és millorar cada setmana de competició".

A la propera jornada el Junior visitarà el camp del Polo de Barcelona, en un partit davant el líder que serà una prova de foc per certificar que el club santcugatenc forma part, un any més, dels quatre millors equips estatals d'hoquei herba.





Guille Carnicer

La victòria d'avui és molt important tenint en compte com arribava l'Egara. L'objectiu d'enguany no és un altre que millorar en cada jornada de competició



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.