El Solideo- Patí Hoquei femení assoleix l'accés històric a la final de Lliga Catalana

Les santcugatenques s'han desfet del Bigues a la tanda de faltes directes després de l'empat (2-2) al temps reglamentari


  • Comparteix:

El Solideo- Patí Hoquei es classifica per a la final de la Lliga Catalana / Foto: David Valiente

El Solideo- Patí Hoquei es classifica per a la final de la Lliga Catalana / Foto: David Valiente

L'equip femení del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha classificat per primera vegada a la seva història per a la final de la Lliga Catalana després de superar el Bigues a la tanda de faltes directes. El temps reglamentari ha finalitzat amb empat (2-2), però les vermell-i-negres han estat més encertades a la tanda definitiva i han vençut (3-2) les del Vallès Oriental. Les vermell-i-negres esperen rival per a la final que sortirà de l'enfrontament entre Igualada i Voltregà. La final serà aquest diumenge a les 10.30 h a Santa Perpètua de Mogoda.

Partit vibrant el que han disputat les santcugatenques davant el Bigues. Les de Beto Borregán han iniciat el partit de manera brillant i han marxat al descans amb un 2 a 0 favorable amb dianes de Laura Porta i Alba Ambròs. A la represa, el Bigues ha igualat el matx. La tanda de faltes directes ha servit per veure la gran actuació de la portera santcugatenca Xeta i d'Ariadna Avilés que amb dues dianes ha estat peça clau per guanyar la tanda de faltes directes per 3 a 2.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.