El Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat es veu superat àmpliament a la pista del Telecable

Les santcugatenques han encaixat un dur correctiu (6-1) a pista asturiana

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat ha caigut derrotat (6-1) a la pista del Telecable Gijón a la jornada 6 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques s'han avançat en el marcador, però les locals han capgirat el resultat abans d'arribar al descans. A la represa, les asturianes han exhibit efectivitat atacant. Les de Beto Borregán ocupen la part baixa i la propera jornada rebran l'Igualada, conjunt de la mitja taula.

Els primers compassos de partit han estat molt igualats. Tots dos equips han sortit amb una pressió alta, sobretot les de Beto Borregán. Les ocasions més clares en els primers quinze minuts han sigut de les locals que han estat més incisives, però s'han trobat amb una gran Irache Candal. La primera gran ocasió de les locals s'ha estavellat amb el pal de la porteria en què ha sigut el primer gran ensurt del matx per les santcugatenques. Les vermell-i-negres han mantingut una defensa molt sòlida i a mesura que anaven passant els minuts han començat a treure el cap amb dues ocasions al contraatac. El marcador seguia amb empat a zero i les santcugatenques han començat a incomodar a les asturianes amb una gran defensa.

El conjunt santcugatenc ha perdut la possessió en sortida de pilota que ha propiciat un altre pal per part de les locals, però a la següent jugada, les de Beto Borregán han materialitzat una gran acció col·lectiva amb una passada de la mort. Laura Porta ha inaugurat el marcador i ha fet pujar el (0-1). Amb el gol, les de Beto Borregán han començat a dominar la pilota i fer possessions més llargues. Un minut més tard, el partit s'ha capgirat com un mitjó, un gol fantasma ha canviat el signe del partit per complet. Un gol que ha entrat a la porteria santcugatenca, però l'àrbitre del matx no ho ha vist. Les locals, juntament amb la seva afició, s'han ficat completament dins del partit i les vermell-i-negres s'han desconcentrat i han comès errors clars en la sortida de pilota. En dos minuts, les asturianes han remuntat amb dos gols, el primer en un penal força discutit transformat per Marta González Piquero. El segon gol ha arribat després d'una acció mal defensada pel conjunt de Sant Cugat, les vermell-i-negre han canviat la defensa individual per la zonal i en un moviment de pilota de banda a banda del conjunt asturià, Sara Roces ha completat la remuntada una gran acció ofensiva de les locals. Amb el (2-1) s'ha arribat al descans.

A la represa les asturianes han sigut superiors, han mantingut la possessió de pilota durant gran part dels minuts i no han deixat cap opció per la remuntada de les santcugatenques. La circulació ha sigut molt fluida per part de les locals i així han arribat els gols. Sara Roces, que ha vingut en forma del Mundial, ha materialitzat dos gols a la segona meitat, el quart gol ha sigut un golàs en què amb una finta ha aconseguit el gol per l'escaire i ha transformat el seu particular 'hat trick'. Quan faltaven cinc minuts pel final Ana Catarina ha fet el cinquè gol que ha deixat sentenciat el partit. Ángela Fernández ha transformat el sisè i definitiu gol quan faltaven 54 segons pel final.

El parcial de (4-0) a la segona part ha demostrat la superioritat i el domini de les asturianes en el global del partit. El marcador final ha estat de (6-1) i les santcugatenques s'enfrontaran la propera jornada davant l'Igualada a casa.