El Solideo-Pati Hoquei presenta els equips i la nova mascota del club

L'entitat vermell-i-negra ha fet gala de les 331 fitxes federatives d'enguany


  • Comparteix:

Presentació equips solideo-pati hoquei / Foto: Pati Hoquei

Presentació equips solideo-pati hoquei / Foto: Pati Hoquei

El Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat ha presentat tots els equips del club aquest divendres davant la seva afició. Un acte que ha recuperat la normalitat prepandèmica després de tres anys d'absència. El club vermell-i-negre està integrat per 41 equips, 32 d'ells són de la base, 7 equips formatius femenins, un equip a la màxima a categoria femenina (OK Lliga Iberdrola) i un equip a la màxima categoria masculina (Parlem OK Lliga).

Tots els equips de l'entitat vermell-i-negra han sortit al parquet del pav 2 de la Rambla del Celler que estava ple de gom a gom per fer-se l'habitual foto de família. El club destaca per continuar sent el club d'hoquei patins més gran del món en la present temporada amb 331 fitxes federatives, 100 més que el 2019, que va ser l'últim cop que es va celebrar aquest acte, i 10 fitxes de consell escolar.

Una de les novetats d'enguany és l'estrena de la nova mascota del club que encara no té nom i ha estat presentada amb tots els equips. Per decidir el nom, el club ha ideat un procés participatiu entre tota la massa social de l'entitat i es votarà pel compte oficial d'Instagram. Els 4 o 5 noms més votats aniran a votació i es decidirà entre aquests quin serà el nom de la mascota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.