El Junior supera amb contundència al Jolaseta abans de l'aturada internacional

Els santcugatencs han dominat l'enfrontament, no s'han deixat sorprendre, i han acabat golejant (5-0)

El primer equip masculí del Junior ha guanyat amb claredat al Jolaseta (5-0) en el partit corresponent a l'onzena jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els locals, que han portat la iniciativa durant la major part de l'enfrontament i han sabut ser efectius, encadenen tres victòries consecutives i arriben a l'aturada internacional en posicions de 'final four'.

L'inici del Junior no ha estat gaire positiu, de fet, el conjunt visitant ha gaudit de fins a dos penals córners per posar-se per davant, però no han estat encertats i ho han acabat pagant. Els homes dirigits per Oriol Torras han començat a carburar i a transformar la possessió en aproximacions reals de perill. La recompensa ha arribat amb el temps del primer quart exhaurit, amb el gol d'Oriol Bozal de penal córner (1-0).

El guió del segon període ha estat similar. Els locals, tot i portar el pes del joc, han patit per contenir les arribades de l'equip basc, que ha pecat de falta de punteria i s'ha topat amb l'encert del porter local. Amb el pas dels minuts, els santcugatencs han crescut, han augmentat el volum d'ocasions i han trobat el premi gràcies a un nou penal córner i a l'efectivitat de Sergi Enrique (2-0).

En la tercera part, els dos bàndols han tingut alguna aproximació i l'oportunitat d'anotar mitjançant el penal córner, però el marcador no s'ha mogut. El desencert dels visitants li ha privat de retallar distàncies i tenir opcions reals de puntuar.

Per la seva banda, el Junior continuava dominant la possessió i acostant-se cada cop més i millor a la porteria contrària. En el darrer quart, pràcticament ha monopolitzat el joc i les ocasions, acabant amb qualsevol opció del Jolaseta. El doblet d'Arnau De Bruijn i el gol de Marc Perellón han arrodonit l'actuació local (5-0).

Amb aquest triomf, els santcugatencs se situen quarts, amb 20 punts, i la pròxima jornada, que serà al març, serà la visita als líders, el Club de Campo.

Oriol Torras

Sabíem que era un partit trampa perquè quan jugues a casa contra rivals que a priori estan a la part baixa pots tendir a relaxar-te.