El Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat denuncia la falta de neteja del parquet del Pav 2

El club santcugatenc lamenta la gestió de la concessionària de l'equipament, Eurofitness


  • Comparteix:

Estat del parquet del Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Patí Hoquei

Estat del parquet del Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Patí Hoquei

El Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat denuncia la falta de neteja del parquet del Pav 2 de la Rambla del Celler, des de fa dos mesos, per part de la concessionària de l'equipament, Eurofitness. El president del club, Raimon Casas, explica que 'el club ha de netejar el parquet amb una mopa, que també acumula brutícia, davant la negativa del conserge per assumir aquestes tasques'. Segons Casas, l'Ajuntament està informat de la situació, però 'encara esperem alguna actuació o resposta perquè la situació pot acabar amb lesions per les contínues relliscades'. Segons fonts municipals consultades per Cugat Mèdia, 'l’Ajuntament està al cas de les queixes del club, la regidoria d’Esports hi està en contacte i hem donat instruccions per reforçar la neteja al PAV2'.

Brutícia al Pav 2 de la Rambla del Celler

Brutícia al Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Patí Hoquei

La brutícia que s'acumula al Pav 2 ha fet vessar el got de la paciència del club. El darrer matx de diumenge del primer equip masculí davant el Girona va evidenciar caigudes constants dels jugadors per un parquet relliscós i brut, segons el club santcugatenc.

El president del club, Raimon Casas, es mostra preocupat per la situació i admet "que les lesions es poden produir en qualsevol moment pel mal estat del parquet". Casas es mostra crític amb la concessionària, Eurofitness, que no vol assumir la neteja.

El tècnic de l'equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, lamentava la falta de neteja del parquet del Pav 2 a través de les xarxes socials.






Raimon Casas

Esperem que l'estat del parquet no acabi amb lesions dels esportistes.

Raimon Casas

Exigim que la neteja sigui diària i nosaltres ens encarreguem de passar la mopa abans dels partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.