Victòria treballada del Solideo-Patí Hoquei davant el Liceo

Les santcugatenques han guanyat (4-2) a les gallegues amb una gran primera part

Imatge del partit entre el Solideo-Patí Hoquei femení i Liceo / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat ha aconseguit la quarta victòria de la temporada (4-2) davant el Deportivo Liceo a la jornada 14 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han dominat tot el partit amb una primera part màgica amb tres gols marcats abans del descans. A la represa, les gallegues han retallat distàncies en el marcador amb dos gols i han fet patir en excés al tram final a les santcugatenques. Les santcugatenques, amb aquesta victòria, es col·loquen desenes en la classificació a expenses que faci el Cerdanyola i la propera jornada visitaran la pista del Bigues i Riells.

Les vermell-i-negres han sortit molt endollades des del primer minut, s'ha notat que tenien moltes ganes de fer un bon partit després de la derrota la jornada passada davant el Manlleu. Han sortit amb molta intensitat, amb un gran ritme de joc i molt bona circulació de pilota. Al Liceo li ha costat, sobretot a la primera part, i a la represa ha sortit millor, però s'ha topat amb una gran Julia Baldrich la millor jugadora del Sant Cugat a la segona meitat.

En una falta directa perfectament executada per l'escaire esquerre, Ariadna Avilés, ha fet pujar el primer gol al marcador (1-0). El Sant Cugat ha anat millorant amb el primer gol, ha tingut dues accions clares de perill, però no les ha pogut transformar. Les de Beto Berrogan han estat superiors a la primera part en global dels primers 25 minuts. El segon gol ha arribat en una jugada coral de tot l'equip amb una gran triangulació en què Ariadna Avilés ha fet el seu doblet i ha fet pujar (2-0) al marcador. En bona acció individual d'Alba Ambrós ha provocat un penal que ha transformat Laura Porta (3-0).

Al Liceo li ha costat trobar-se durant el matx, però en una acció de contraatac ha provocat una targeta blava de les santcugatenques que les ha deixat amb una més. En aquest tram de partit, amb una més, les gallegues han sigut superiors i han fallat un penal en què Julia Baldrich ha fet una gran aturada per mantenir la porteria a zero. El Liceo s'ha vist superat pràcticament en tot moment a causa d'una grandíssima defensa de les de Beto Borregán, molt sòlida en tot moment. Julia Baldrich, ha estat immensa fent grans aturades i deixant la porteria a zero a la primera meitat. Al descans s'ha arribat amb el (3-0) al marcador.

A la represa, en una acció desafortunada en què Laia Paredes era l'última jugadora, ha comès falta i l'àrbitre ha xiulat falta directa. El Liceo ha retallat distàncies amb el gol de María Sanjurjo (3-1).

Tot i el gol, el Solideo Sant Cugat ha sigut essent superior, tant en defensa com en atac. Les vermell-i-negres han tingut el domini del joc i el ritme en tot moment, amb una gran jugada de tira-línies ha arribat el quart gol de la mà d'Andrea Massons (4-1).

Al tram final de la segona meitat, ha pujat la intensitat i el partit s'ha embrutat, accions al límit on l'àrbitre ha deixat jugar ha dificultat el final del matx. El Liceo ha sabut jugar millor aquest tram final i ha transformat el segon gol (4-2). A l'últim minut, les visitants han jugat amb portera jugadora, però les santcugatenques que han estat molt sòlides en defensa durant els 50 minuts, no han patit en excés i el partit no ha perillat en cap moment. Quan falten 10 segons, Ariadna ha fallat una falta directa i el marcador final ha acabat (4-2).

El tècnic del Solideo-Pati Hoquei Sant Cugat, Beto Borregán, ha destacat que han de continuar millorant, sobretot a tancar els partits com el d'avui i no haver de patir en excés al tram final. "El més important és la mentalitat. S'ha de matar el partit. Quan vas guanyant 3-0 o 4-1 hem d'anar per elles, no fer un pas enrere. S'ha d'anar a buscar el quart, el cinquè i sisè gol. Has de sortir a mossegar i a menjar-te-les, i no ho hem fet. Això m'enfada i m'emprenya i hem de continuar millorant en aquest aspecte".

Beto Borregan

El més important és la mentalitat. S'ha de matar el partit. Quan vas guanyant 3-0 o 4-1 hem d'anar per elles, no fer un pas enrere. S'ha d'anar a buscar el quart, el cinquè i sisè gol. Has de sortir a mossegar i a menjar-te-les, i no ho hem fet. Això m'enfada i m'emprenya i hem de continuar millorant en aquest aspecte.