Nova derrota del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí davant l'Alcoi

Partit molt igualat en què els visitants s'han endut el matx amb un gol d'Ivan Morales a les acaballes del partit (2-3)

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut davant el Pas Alcoi (2-3) a la jornada 19 de l'Ok Lliga amb un gol d'Ivan Morales quan faltaven cinc minuts per acabar el matx. El conjunt dirigit per Joan Carles Vadillo encadena set derrotes consecutives. Els vermell-i-negres segueixen en la part baixa de la classificació en la dotzena posició amb 11 punts. La jornada vinent, visitaran la pista del Parlem Calafell, tercer classificat.

El partit ha sigut molt igualat amb anades i tornades constants i qualsevol dels dos conjunts s'han pogut endur la victòria, però un gol d'Ivan Morales quan faltaven menys cinc minuts pel final del partit ha deixat el conjunt Joan Carles Vadillo molt tocat mentalment i no han sabut reaccionar.

El matx ha iniciat amb un gol matiner del conjunt Alacantí de la mà de Biel Pujadas en una gran triangulació de tot l'equip que ha servit per avançar-se en el marcador (0-1). Amb el gol en contra, els santcugatencs han millorat, han pujat el ritme i la intensitat per anar a buscar l'empat i deu minuts més tard, Tomas Villares ha fet pujat l'empat a un al lluminós (1-1). El duel ha seguit molt igualat amb ocasions per totes dues bandes, però un gol quan faltava un minut i escaig de Franco Thomas Chescin ha tornat a avançar el conjunt visitant (1-2).

A la represa, els nois Joan Carles Vadillo han sortit amb més ganes i intensitat per remuntar el partit. Al minut quinze de la primera part, Abel Moya, ha transformat una falta directa per empatar el partit (2-2). Els instants finals de partit han estat cruels pel Sant Cugat, que ho ha tingut molt a prop, però no ha pogut ser. Un gol d'Ivan Morales quan faltaven cinc minuts ha dictat sentència (2-3) i els santcugatencs s'han ensorrat. El marcador final ha estat (2-3).