Junior femení- Club de Campo i Egara- Junior masculí, quarts de final de la Copa

El conjunt masculi i femení santcugatenc jugaran la competició del ko del 24 al 26 de març a Madrid


  • Comparteix:

Junior i Club de Campo jugaran els quarts de final de la Copa de la Reina / Foto: Cugat Mèdia

Junior i Club de Campo jugaran els quarts de final de la Copa de la Reina / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior s'enfrontarà amb el Club de Campo als quarts de final de la Copa de la Reina d'hoquei herba que es disputa del 24 al 26 de març a Madrid. Les santcugatenques reviuran la final de la passada edició davant el conjunt madrileny, amfitriones de la competició. De la seva banda, l'equip masculí jugarà davant l'Egara en un duel entre dos conjunts que ocupen la part alta de la Divisió d'Honor.

Junior femení

El sorteig ha volgut que es reediti les dues últimes finals de la competició entre el Junior i el Club de Campo. Les madrilenyes defensen títol davant el subcampió santcugatenc en uns quarts de final amb regust de final avançada. El tècnic del Junior, Guille Carnicer, ressalta que "si volen ser campiones és igual quan et trobis el Club de Campo, lluitem per aixecar el títol".

Aquesta temporada el Club de Campo s'ha imposat en el partit de la primera volta per un ajustat (1-0). El partit de la segona volta es disputarà just abans de la disputa dels quarts de final de la Copa de la Reina. El Club de Campo és el dominador hegemònic de la competició del ko amb 18 títols. El Junior suma dos títols, el darrer el 2021 a València.

El vencedor d'aquests quarts de final jugarà les semifinals contra el guanyador del Reial Societat i Complutense.


Junior masculí

El Junior debutarà als quarts de final davant l'Egara en un duel molt igualat. A la lliga regular, els santcugatencs ja han superat (4-2) els egarencs. Els d'Oriol Torras són cinquens a la Divisió d'Honor i els terrassencs, sisens. Torras destaca que els dos equips es coneixen molt bé i serà un partit molt igualat. El guanyador d'aquest partit s'enfrontarà amb el vencedor de l'Atlètic de Terrassa i el Polo.









Oriol Torras

És un rival que el coneixem molt bé i està acostumat a competir en aquest tipus de partits.

Guille Carnicer

Coneixem la dificultat del rival, però si volem aixecar el títol cal superar el Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.