El femení del Solideo Patí Hoquei deixa escapar el triomf en el darrer sospir

Les santcugatenques han empatat (3-3) davant el Voltregà

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (3-3) amb el Voltregà en la vintena jornada de l'OK Lliga Ibedrola. Partit molt igualat on els dos conjunts han disposat de clares ocasions de gol, però tot i això les vermell-i-negres tenien la victòria al sac. En els darrers segons d'aquest partit clau per a la classificació, les visitants han igualat l'enfrontament i no han permès sumar els tres punts a les noies de Beto Borregán. El Solideo Patí Hoquei Sant Cugat tindrà dues setmanes per agafar forces de cara al proper partit, on visitaran la pista del Vila-Sana, segon classificat.

La primera part ha estat tot un espectacle d'aturades per part de la santcugatenca Júlia Bladrich i de la portera rival, Uxue Otegui. Ambdòs equips anaven sumant ocasions clares de gol, però cap jugadora ha pogut obrir la llauna en els primers 25 minuts del matx i han marxat als vestidors amb empat a (0-0).

A la represa, els gols han anat caient amb més facilitat. En el minut 5, les visitants han anotat el primer gol obra de Maria Anglada. Als 5 minuts, Txell Gimeno ha igualat el marcador situant l'1-1 provisional. Segons més tard, l'àrbitre ha ensenyat la targeta blava a la jugadora local Andrea Massons, expulsant-la momentàniament. Maria Anglada ha aprofitat la falta directa i ha avançat al Voltregà.

A falta de 10 minuts, Andrea Massons ha anotat l'empat al marcador. La remuntada santcugatenca era possible, i amb la afició local animant, Ariadna Avilès ha marcat el tercer gol per a les vermell-i-negres.

A falta de 40 segons, quan semblava que les de Beto Borregán sumarien els 3 punts, la jugadora rival Irene Torres ha empatat destapant l'eufòria visitant. Final del partit i s'escapa la victòria per segons deixant un 3-3 al lluminós.