El Junior femení suma un punt amb el Polo i segueix en segona posició

Santcugatenques i barcelonines han empatat (1-1) davant el Polo en un matx de la part alta

L'equip femení del Junior i el Polo han empatat (1-1) a la jornada 16 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba entre dos conjunts que han exhibit un partit d'alt nivell amb bones ocasions de gol per trencar les taules del marcador. Les barcelonines s'han avançat de penal a través de Maria Paula Ortiz al minut cinc, però Tere Lima ha igualat abans d'arribar al final del primer quart. Tots dos conjunts han disposat d'oportunitats, però sense encert en els metres finals. Les de Guille Carnicer ocupen la segona plaça, a sis punts del líder, el Taburiente, però amb un partit menys. Les blau-i-negres visiten la propera jornada el camp del Tenis de Santander, vuitè classificat.

Partit d'alt voltatge entre dos aspirants a guanyar la lliga a l'estadi Lluís Serrahima. El Junior i el Polo han exhibit talent i bon hoquei en un partit molt competit. La primera diana ha arribat per al Polo, que després d'errar dos penal córner, ha trobat el gol amb un penal executat per Maria Paula Ortiz.

El Junior, lluny d'arronsar-se, ha disposat de dues clares ocasions de gol. La diana de l'empat ha arribat després d'un rebuig d'un penal córner que Tere Lima s'ha encarregat d'enviar la pilota al fons de la xarxa. El segon quart ha estat molt igualat, però amb un Polo que ha gaudit de les millors ocasions.

A la represa, les barcelonines han estat molt elèctriques en atac i han gaudit de clares oportunitats, però s'han topat amb una estel·lar Jana Martínez sota pals. El darrer quart ha estat ple de tensió a les àrees amb errades del Junior al penal córner i també del Polo, que inexplicablement, no han trobat el camí del gol.

Repartiment de punts en un partit vibrant i de bon joc.