Sergi Enrique, l'heroi de la remuntada del Junior davant el Sanse

Els santcugatencs aconsegueixen una victòria de prestigi en el darrer segon de partit

La imatge del partit, jugadors del Junior i afició, units celebrant el gol de la victòria / Foto: Cugat Mèdia

El Junior masculí ha guanyat (4-3) al Sanse Complutense en la 19a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Un gol en l'últim sospir del veterà Sergi Enrique ha permès als santcugatencs assolir una remuntada que és un bon cop de moral per afrontar les darreres jornades de la temporada on els d'Oriol Torras buscaran sumar el màxim de punts possibles. El Junior es troba a set punts del quart classificat que dona dret a jugar la final a quatre. El pròxim partit, els blau-i-negres visitaran el camp del CD Terrassa, novè classificat.

Partit d'alt voltatge al camp del Junior on els dos conjunts han sortit a buscar la porteria contrària des del primer moment. Tanmateix, el Complutense ha estat el primer equip a obrir la llauna. Ulises Janse, per partida doble, en dos penals córners calcats que ha transformat en els minuts 8 i 13, ha avançat als visitants. A les acaballes del primer període, una gran acció individual de Pablo Espino ha permès als santcugatencs situar l'(1-2).

En el segon període, la intensitat en el joc dels dos conjunts no ha defallit. El Sanse ha desaprofitat l'ocasió més clara d'aquest quart, quan en el minut 28, Manuel Rodríguez ha enviat la pilota a la línia de fons. Les aproximacions del Junior han estat refusades en tot moment pel porter rival, qui s'ha eixit com el mur de l'equip de San Sebastian de los Reyes. No obstant això, el partit ha marxat al descans amb una derrota momentània dels blau-i-negres per (1-2).

A la represa, l'equip madrileny ha sortit molt més connectat i amb més ganes d'endur-se el partit. Ja en el minut 36, Alberto Montilla ha disposat d'un mà a mà, que el porter santcugatenc, Francesc Mata, ha tret amb contundència. Malgrat això, dos minuts més tard, ha arribat l'(1-3), després que Antonio Sanz hagi aprofitat una segona acció al camp rival. El Junior no ha abaixat els braços i gràcies a Oriol Serrahima, han pogut retallar la diferència en el lluminós. Quan faltaven tres minuts d'aquest quart, el màxim golejador de l'equip, Arnau de Bruijn, ha situat l'empat a tres en una acció de penal córner.

En el darrer període, amb tot obert i l'empat a gols momentani, el Junior ha dominat per complet el que quedava de matx. Amb diversos penals córners que no han pogut aprofitar, els nois d'Oriol Torras s'estaven apropant cada cop més a la remuntada èpica. A falta de segons per la conclusió del partit, Sergi Enrique s'ha posat la capa d'heroi per marcar el gol que ha donat la victòria al Junior. Un gol que ha destapat l'eufòria dels jugadors qui han anat a celebrar el gol 'in extremis' amb l'afició local i la família. Final de partit i victòria de prestigi pels blau-i-negres (4-3).

El tècnic del Junior, Oriol Torras, s'ha mostrat molt content després de la victòria en el darrer minut de partit, ja que ha explicat que "en els darrers partits se'ns havien escapat punts injustament". "La remuntada d'avui demostra que l'equip ho lluita fins al final, i això, és molt meritori", ha afegit Torras.

Oriol Torras

La remuntada d'avui demostra que l'equip ho lluita fins al final, i això, és molt meritori