Josep Maria Zapater, expresident del Futbol Sala Sant Cugat, premi a tota una trajectòria


  • Comparteix:

Josep Martia Zapater, en una imatge d'arxiu

Josep Martia Zapater, en una imatge d'arxiu

L'expresident del Futbol Sala Sant Cugat, Josep Maria Zapater, ha rebut el premi Esport en Marxa a tota una trajectòria. La dotzena edició de la Nit de l'Esport, organitzada per Cugat.cat, ha distingit també la Mitja Marató amb el premi especial del jurat i Pablo Aguarón, del Patí Hoquei Sant Cugat, com el millor esportista de la temporada.

Júlia Menéndez i Maria Romagosa, jugadores d'hoquei herba del Júnior que van participar amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Pequín, han rebut el premi a la millor projecció exterior. La distinció a la projecció social ha anat a parar al Futbol Sala Sant Cugat, mentre que el premi a la promoció de base l'ha rebut la secció d'atletisme del Club Muntanyenc. Les tècniques d'aquesta secció Iolanda Tello i Júlia Estévez han rebut, a més, la distinció de millors entrenadores de la temporada.

Pel que fa a la promoció de l'esport de base, el juvenil del Patí Hoquei Sant Cugat s'ha endut el premi al millor equip en aquesta categoria. El millor equip sènior és l'Olympic Floresta de futbol sala. Tanca la llista de guardonats la secció de futbol del Júnior, que ha rebut el guardó a la millor direcció esportiva.

Més de 300 persones han omplert aquest dijous el Teatre-Auditori en l'acte de lliurament dels premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat.

Més informació i les opinions dels protagonistes a la web d'Esports, www.cugat.cat/esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.