Robert Rué agafa les regnes del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Rué aposta pel planter / Font: Phcsantcugat.com

Rué aposta pel planter / Font: Phcsantcugat.com

Robert Rué es converteix en el nou entrenador del conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que aquesta temporada militarà a Nacional Catalana. Rué es marca com a objectiu principal que les joves jugadores es foguegin i puguin millorar. De fet, Carmina Tamburini i Judit Navarro passen a ser jugadores del primer equip.

El nou tècnic vermell-i-negre ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que totes les jugadores de la plantilla d'aquesta temporada seguiran l'any vinent, un fet que Rué valora molt positivament després del descens del curs passat. L'entrenador vermell-i-negre incorporarà dues jugadores del sènior B, Carmina Tamburini i Judit Navarro, ja que el seu principal objectiu és que agafin minuts perquè puguin créixer.

Robert Rué

Un objectiu molt important és que les joves de casa agafin minuts per anar creixent com a jugadores.


Mantenint la totalitat de jugadores que l'any passat militaven a l'OK Lliga, més aquestes dues cares noves, el Patí Hoquei Club Sant Cugat es col·loca com un dels clars aspirants a l'ascens. Rué no defuig de favoritismes tot i que té clar que ha de ser el resultat de treballar molt.

Robert Rué

Són jugadores que han estat a l'OK Lliga diversos anys i si treballem bé estarem a dalt a final de temporada.


La proposta del nou tècnic vermell-i-negre es basa en un joc vistós i alegre, però també amb una defensa intensa.

Robert Rué

M'agrada fer un joc bonic en atac però també ser seriosos en defensa. Vull treballar fort per donar el 100% tot el partit.


Robert Rué deixarà la resta de funcions que tenia com a tècnic, entre elles la de segon entrenador del conjunt masculí, per centrar-se en les tasques del femení, que començarà la pretemporada a principis de setembre. El club encara no ha tancat qui serà l'ajudant de Jordi Raga al capdavant de l'equip sènior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.