Lock: 'L'objectiu es classificar-se per al Mundial 2013'


  • Comparteix:

Cristina Guinea, Berta Queralt i Marc Serrahima participaran a l'Europeu de Den Bosch, Holanda

Cristina Guinea, Berta Queralt i Marc Serrahima participaran a l'Europeu de Den Bosch, Holanda

L'ex entrenador del Junior i actual seleccionador espanyol sub 21, Adrian Lock, ha convocat la jugadora del Junior Cristina Guinea i la santcugatenca de l'Ohio State, Berta Queralt, per disputar l'Europeu sub 21 de Den Bosch, Holanda. Lock, en una entrevista a Cugat.cat, destaca que l'objectiu és finalitzar el campionat entre les sis primeres per tal d'assegurar la seva participació en el Mundial de 2013. En el quadre masculí, el jugador del Junior Marc Serrahima també ha estat convocat pel seleccionador Juan Escarré per disputar la cita europea.

Arriba la cita més important de l'any per a les seleccions sub 21, l'Europeu de Den Bosch, a Holanda. El combinat femení comptarà amb la presència de dues santcugatenques, Cristina Guinea i Berta Queralt, mentre que el masculí tindrà com a representant el santcugatenc Marc Serrahima. Pel que fa a les jugadores dirigides per Adrian Lock han quedat enquadrades al grup B amb França, Anglaterra i Bèlgica, selecció amb qui debutaran al torneig diumenge. A més, la selecció defendrà el bronze aconseguit fa dos anys. Tot i això, el seleccionador espanyol, Adrian Lock, es marca com a principal objectiu classificar-se pel Mundial del 2013.

Adrian Lock

L'objetiu és clasificar-nos pel Mundial 2013. Segons com vagi el torneig podem intentar arribar a semifinals i lluitar per les medalles.


Pel que fa a les 18 convocades Lock no vol donar importància a cap jugadora ja que creu que el rendiment del conjunt serà el que dictamini el resultat final del combinat estatal.

Adrian Lock

Totes tindran la seva importància per aconseguir bons resultats. Necessitem que tot el grup rendeixi al màxim. Així es com s'aconseguiexen resultats.


De la seva banda, la selecció masculina amb el santcugatenc Marc Serrahima s'estrenarà diumenge davant Bèlgica. El segon partit el jugaran dimarts davant Escòcia i dimecres s'enfrontaran contra Alemanya. Tots dos conjunts, masculí i femení, viatgen divendres a Den Bosch, ciutat en què es disputarà l'Europeu des d'aquest diumenge fins l'1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.