Tres altes i sis baixes al Junior femení d'hoquei herba


  • Comparteix:

Jennifer Plass és una de les cares noves del Junior per aquesta temporada / Font: Zimbia.com

Jennifer Plass és una de les cares noves del Junior per aquesta temporada / Font: Zimbia.com

El Junior femení d'hoquei herba, que des de dilluns es troba de pretemporada, ha fitxat tres jugadores. La defensa alemanya Jennifer Plass, que torna al club, l'escocesa Nicola Mollison i la portera argentina Carolina Caputo aportaran un plus al conjunt blau-i-negre segons l'entrenador de l'equip, Joan Vidal. Vidal encara no dóna la plantilla per tancada a l'espera d'alguna incorporació més.

Renovació la que ha patit enguany el Junior femení d'hoquei herba respecte l'any passat i és que les blau-i-negres tenen tres altes i sis baixes. Pel que fa a les noves incorporacions, destaca el fitxatge de la portera argentina Carolina Caputo, que prové de l'HC Andersen i es perfila com una de les jugadores clau per aquesta temporada. Les altres dues incorporacions són l'alemanya Jennifer Plass, que aportarà la seva experiència després d'haver disputat els Jocs Olímpics de Londres, i l'escocesa Nicola Mollison, una jugadora que està sent important en les seleccions inferiors del seu país. El tècnic del Junior femení, Joan Vidal, considera que amb aquests fitxatges l'equip tindrà un plus i les ajudarà a ser més competitives.

Joan Vidal

La Carolina Caputo aportarà solidesa, la Nicola Mollison molta consistència física i la Jennifer Plass veterania, experiència i una qualitat de joc que arpofitarem segur.


Tot i això, Vidal no descarta que encara pugui haver alguna incorporació més, tot i que està satisfet amb la plantilla. Per contra, el conjunt santcugatenc presenta sis baixes on destaca Júlia Menéndez que ha decidit posar punt final a la seva carrera esportiva. També són baixa, la portera Maria Lafranconi, Lupe San Félix, Karin Gutman, Carla Bond i Lucía Manes que ha decidit deixar el Junior per motius personals. Amb aquests moviemets, el Junior ha començat la pretemporada aquesta setmana per preparar l'assalt, un any més, a Divisió d'Honor. Tot i això, Joan Vidal considera que encara és massa aviat per parlar d'objectius.

Joan Vidal

Per marcar-te objectius hem de veure com arriben de forma les que hi eren i les que no per plantejar el sistema de joc i com serà la temporada. És prematur per dir-ho ara.


La plantilla ha començat la pretemporada amb tres jugadores menys que s'incorporen més tard. Cristina Guinea que es troba amb la selecció espanyola sub 21 jugant l'Europeu d'Holanda i Andrea Puig i Paz Codina que estant disputant la lliga australiana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.