L'equip masculí del Junior cau als quarts de final del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior no ha pogut amb l'Egara

El Junior no ha pogut amb l'Egara

L'equip masculí del Junior cau derrotat (3-1) davant l'Egara als quarts de final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba. Els egarencs han sentenciat el matx amb un (3-0) inicial que ha deixat els blau-i-negres sense capacitat de reacció.

El Junior ha notat en excés les baixes de jugadors clau com el belga Max, Edu Garriga, Oriol Forné, Marc Serrahima o Guim Ursul en el partit davant l'Egara. Els egarencs han acabat el primer temps amb un (2-0) al seu favor i als pocs minuts de la represa han marcat el tercer. El Junior ha reaccionat amb un gol que simplement ha servit per retallar diferències en el marcador. El porter santcugatenc, Mauri Carrió, destaca que l'equip està millorant, tot i la derrota.

Mauri Carrió

L'equip està millorant. Cada cop assimilem millor l'aspecte tàctic.


Els blau-i-negres queden eliminats del Campionat de Catalunya i disputaran diferents amistosos fins que comenci la Divisió d'Honor el 30 de setembre quan rebin el Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.