Els sèniors femení i masculí ultimen la Copa Monestir amb amistosos


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Patí Hoquei i el Bigues

Imatge del partit entre el Patí Hoquei i el Bigues

El sènior masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa el quart partit de pretemporada aquest vespre a la pista de l'Arenys de Munt. Els de Jordi Raga sumen un empat, una derrota i un triomf en aquesta pretemporada. El primer equip femení també juga un matx amistós davant el Palau de Plegamans a un quart d'onze de la nit al pav-2 de la rambla del Celler.

L'equip de Jordi Raga afronta un nou test de pretemporada davant l'Arenys de Munt, equip de Primera Nacional Catalana. Els vermell-i-negres ja han jugat contra aquest conjunt en el segon matx amistós amb triomf (6-4) dels santcugatencs. Els jugadors del Patí Hoquei disputen aquest partit a dos quarts de deu de la nit a la pista dels del Maresme.

Pel que fa a les noies també tenen una nova cita de pretemporada rebent l'HC Palau de Plegamans, conjunt d'OK Lliga. Les vermell-i-negres, que militen a una categoria per sota, afronten un matx important per saber quin és el seu nivell de forma. El partit comença a un quart d'onze de la nit al pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.