El Junior busca classificar-se per a la final del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior s'enfronta al CD Terrassa en les semifinals del Campionat de Catalunya

El Junior s'enfronta al CD Terrassa en les semifinals del Campionat de Catalunya

El conjunt femení del Junior disputa aquest diumenge les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei herba contra el Club Deportiu Terrassa. Les santcugatenques arriben amb confiança després de desfer-se còmodament (3-0) del Barça en els quarts de final. De la seva banda, les egarenques van superar (3-1) l'Athlètic Terrassa. El partit entre les blau-i-negres i les vermell-i-blanques es disputa a partir de dos quarts d'una del migdia a les instal·lacions del Junior.

Tot i ser pretemporada, el partit contra el CD Terrassa esdevé important ja que una victòria faria disputar al Junior la final del Campionat de Catalunya i arribar a l'inici de temporada amb confiança. Tot i això, les santcugatenques arriben a la cita amb confiança després de guanyar (3-0) de forma clara el Barça, en un partit que van dominar de principi a fi. Les egarenques però, també arriben a les semifinals amb la moral alta després de superar (3-1) l'Athlètic Terrassa en els quarts de final. L'aspecte negatiu és que per aquest aquest partit el Junior no podrà comptar amb Maria Romagosa, que encara continua amb problemes a una mà, ni amb Andrea Puig, que continua a Austràlia. Tot i això, el tècnic del Junior femení, Joan Vidal, creu que el partit contra el CD Terrassa serà el primer gran test de la temporada.

Joan Vidal

El partit de semifinals ens permetrà veure quin és el nivell de l'equip. Esperem guanyar, estem treballant bé.


El partit entre el Junior FC i el CD Terrassa es disputa diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia a les instal·lacions del Junior. Abans de jugar aquest partit les blau-i-negres ja coneixeran el primer finalista ja que a les onze del matí, el Polo rep l'Egara en l'altra semifinal del Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.