L'equip femení d'hoquei herba del Junior perd davant el Polo als penals

El Junior ha mostrat un joc agressiu davant les seves rivals, però no han tingut sort de cara el gol.

L'equip femení d'hoquei herba del Junior perd el partit pel tercer i quart lloc del Campionat de Catalunya davant el RC de Polo als penals després d'haver finalitzat amb empat (1-1). Cristina Guinea ha marcat el gol del conjunt santcugatenc però, a tres minuts del final, Laia Soler ha marcat en pròpia porta el primer i únic gol de les barcelonines.

El Junior i el RC de Polo han disputat un partit on s'ha viscut un estira i arronsa per part d'ambdós conjunts al camp del Club Egara. Durant els primers minuts de joc, les santcugatenques s'han empetitit davant el joc agressiu de les barcelonines, però les noies de Joan Vidal han sabut emergir i mostrar les seves millors qualitats. Així ha arribat al minut 15 el gol de Cristina Guinea després d'una jugada iniciada en un penal còrner. El tècnic del Junior femení, Joan Vidal, explica que la jugada del gol comença malament però, afortunadament, Guinea remata amb bon criteri i la pilota acaba al fons de la porteria.

Joan Vidal

És una jugada que comença malament perquè el penal surt mal sacat de banda. El Polo deixa una jugadora sola al segon pal i la Cristina Guinea remata amb molt bon criteri.

El poc encert del Junior davant la porteria i la bona actuació de les defenses del Polo han evitat que les santcugatenques marquessin el gol de la tranquil·litat. Durant la segona part, el Junior ha mostrat un joc irregular amb bones accions i pèrdues de pilota en zones perilloses al mateix temps. Quan semblava que el partit estava sentenciat i les santcugatenques es feien amb el tercer lloc del Campionat de Catalunya, la jugadora del Junior Laia Soler ha marcat un gol en pròpia porta a tres minuts del final del partit. L'empat (1-1) ha derivat en tanda de penals, on les jugadores del Polo han marcat tots els gols, superant així les noies de Vidal que tan sols n'han marcat dos.

El tècnic del Junior femení, Joan Vidal, afirma que la valoració de la primera meitat és molt bona i, per contra, es mostra descontent amb la segona part per haver comès errors que els ha fet perdre el tercer lloc.

Joan Vidal

Faig una valoració molt diferent per cada part. La primera meitat s'ha jugat amb agressivitat i ho hem fet bé. Durant la segona no hem tingut la mateixa intensitat i hem deixat de fer les coses fàcils.

El Campionat de Catalunya d'hoquei herba femení ens deixa el CD Terrassa com a guanyador, el Club Egara en segona posició, el RC de Polo completant el podi com a tercer i el Junior com a quart classificat.

El proper partit que disputaran les santcugatenques és el debut a la Divisió d'Honor serà diumenge a les onze del matí davant el Polo.