El Junior debuta a Divisió d'Honor amb derrota davant el Club de Campo

Debut amarg del Junior a la Divisió d'Honor davant el Club de Campo madrileny. Els santcugatencs tornen a la màxima divisió estatal amb una contundent derrota (1-6) contra un dels candidats al títol d'aquesta temporada. El partit ha quedat sentenciat amb quatre gols visitants en els 20 primers minuts.

La primera part del partit ha estat de clar domini del Club de Campo que ha arribat a la mitja part amb un clar avantatge (0-4). Els madrilenys han començat el partit amb gran ritme i després d'11 minuts ja havia marcat dos gols. Tot i l'avantatge aconseguida amb pocs minuts de joc, els madrilenys no s'han relaxat i han fet dos gols més, el primer, al minut 20, i el segon dos minuts més tard obra de Cañas en pròpia porta.

A la segona part els santcugatencs han donat una imatge diferent a la de la primera. Des del primer moment els de Fede González han sortit amb una actitud més ofensiva i han tingut moltes més ocasions que a la primera part. De fet, el Junior ha disposat de quatre penals córner a la segona meitat, però només ha aconseguit marcar un d'ells. En tres minuts bojos de la segona part s'han marcat els tres últims gols del partit. El Club de Campo ha aconseguit el cinquè en el 31, i un minut més tard el santcugatencs feien el gol de l'honor des d'un penal córner. Al 33, els madrilenys han aconseguit el definitiu 1-6. L'imatge del Junior ha millorat a la segona part, però no ha servit per remuntar el partit.

L'entrenador del Junior, Fede Gonzalez, valora positivament l'adaptació i ritme que el seu equip ha donat en la segona part del partit, destacant que han jugat contra un dels millors equips de la categoria.

Fede Gonzalez

Hem perdut per (1-6), però amb un dels millors equips de la categoria. Estic content per l'adaptació i el ritme de l'equip a la segona part que ha estat molt igualada.

El Junior se situa amb aquesta derrota en l'onzena posició de la classificació. La propera jornada els santcugatencs juguen al camp del Pozuelo, dotzè classificat.