Els de Raga reben el CP Taradell en l'últim partit de pretemporada


  • Comparteix:

El sènior masculí del PHCSC en acció / Font: PHCSC

El sènior masculí del PHCSC en acció / Font: PHCSC

El sènior masculí del PHCSC afronta aquest diumenge l'últim test de pretemporada davant el CP Taradell, equip de la mateixa categoria. Després de probar-se davant conjunts d'Ok Lliga com Blanes, Reus Deportiu, Lloret o Shum Maçanet entre altres, el conjunt santcugatenc rebrà un equip de la seva mateixa lliga, la Primera Divisió estatal. L'equip de Jordi Raga està il·lusionat amb el debut a la lliga d'aquí a dos caps de setmana a casa davant el totpoderós Manlleu.

La pretemporada està a punt de finalitzar per al sènior masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que ja té ganes d'afrontar la nova temporada a Primera Divisió estatal. Només els queda l'últim assaig abans de l'estrena, aquest diumenge davant el CP Taradell, un dels rivals d'aquesta lliga. El camí fins arribar aquí ha estat intens per un conjunt que ha evolucionat, s'ha conjuntat i ha agafat ritme i to per començar a competir. El tècnic, Jordi Raga, considera que el grup ha fet una bona pretemporada i que físicament estan a punt.


Jordi Raga

Físicament estan força bé. La valoració és molt positiva. Estic molt content amb l'equip.


El PHCSC s'ha posat a prova amb diversos equips d'Ok Lliga, destacant la participació al prestigiós torneig Dona Marinera de Lloret on va perdre (3-1) davant el conjunt local i assolint una victòria històrica a Sant Cugat davant el Shum Maçanet (3-2), equip que disputarà la Copa CERS. Raga veu bé l'equip i a punt per a l'estrena en lliga, però considera que caldrà millorar la definició en atac.


Jordi Raga

L'estrena a la lliga serà complicada amb el Manlleu i el Vilafranca. En defensa estem bé, però en atac ens costa fer gols.



El pav 2 acollirà aquest dimenge a partir de les cinc de la tarda l'últim partit amistós del conjunt masculí del PHCSC, que rebrà Taradell. La lliga donarà el tret de sortida el cap de setmana següent a casa i davant un dels favorits, el CP Manlleu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.