Presència santcugatenca a la selecció espanyola júnior d'hoquei patins


  • Comparteix:

Guillem Pérez en un entrenament amb la selecció / Font: Rfep.es

Guillem Pérez en un entrenament amb la selecció / Font: Rfep.es

La selecció espanyola júnior d'hoquei patins debuta a l'Europeu dilluns de la setmana vinent amb molta presència santcugatenca i amb l'objectiu de guanyar la competició. L'actual seleccionador, Quim Paüls, és l'asssesor del Patí Hoquei Club Sant Cugat, el segon entrenador és el santcugatenc Guillem Pérez i els jugadors de la nostra ciutat són Guillem Fox, Pol Galbas i David Martínez.

Repte important per a la selecció espanyola júnior que afronta la competició com actual campiona del món. El combinat estatal ha estat preparant l'Europeu al CAR de Sant Cugat i aquest dimarts ha disputat el darrer partit de preparació davant el Cerdanyola, de Primera Catalana, amb triomf (2-4). La selecció espanyola està dirigida per l'assessor del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Quim Paüls, que té com a segon entrenador, Guillem Pérez. L'equip està format per 10 jugadors i entre ells destaquen tres santcugatencs, Guillem Fox, Pol Galbas i David Martínez, els tres juguen al FC Barcelona. El segon entrenador de la selecció, Guillem Pérez, remarca que Galbas és el més expert del combinat, Martínez és un bon defensor i Fox és un porter molt segur.

Guillem Pérez

Fox, Galbas i Martínez són jugadors que tenen molta qualitat i aporten molt a la selecció.


El combinat espanyol inicia l'Europeu dilluns de la setmana vinent a la ciutat francesa de Saint Omer a partir de dos quarts de quatre de la tarda davant d'Anglaterra. L'equip espanyol ha quedat enquadrat al grup B juntament amb Itàlia, Suïssa i Anglaterra. Pérez destaca que l'equip espanyol és el favorit, però Portugal, actual campiona d'Europa, també és candidata al títol.

Guillem Pérez

Som els favorits per història i qualitat, però Portugal és l'actual campiona d'Europa.


Pérez també ha destacat Itàlia i França com a seleccions potents a l'Europeu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.