Wein (Junior): 'El nou projecte amb els filials està donant els seus fruits'


  • Comparteix:

El director esportiu del Junior d'hoquei herba, Nico Wein

El director esportiu del Junior d'hoquei herba, Nico Wein

El director esportiu de la secció d'hoquei herba del Junior, Nico Wein, ha explicat a Cugat.cat que el canvi de filosofia que s'ha fet als dos filials masculí i femení de l'entitat apostant per incorporar jugadors en formació d'altres clubs i la professionalització de la gestió del grup estan donant els seus fruits. El conjunt masculí lidera el seu grup a Primera Divisió i les noies són segones a Segona Divisió.

Un dels objectius del director esportiu del Junior, Nico Wein, en el seu primer any en aquest càrrec és estructurar els equips i apostar per entrenadors de nivell. De moment els dos primers equips, masculí i femení, es troben a la part alta de la taula a la Divisió d'Honor. Els filials d'aquests conjunts també han començat amb bon peu la competició. L'equip masculí, després de dues jornades, és líder amb dos triomfs al grup 1 de Primera Divisió. El femení és segon, després de dues jornades, amb un triomf i un empat a Segona Divisió. Wein creu que els nous entrenadors i la professionalització en la gestió del grup estan donant bons resultats.

Nico Wein

Hem fet canvis a la direcció dels dos equips professionalitzant la gestió del grup i dels entrenaments.


Els dos equips tenen possibilitats de pujar, però la principal dificultat és l'aspecte econòmic perquè els viatges a les categories superiors són per l'Estat espanyol. Wein creu que aquest aspecte juga en contra d'aquests dos conjunts.

Nico Wein

El principal problema és l'econòmic. Els viatges són molt costosos.


Els dos equips descansen aquest cap de setmana i tornen a la competició d'aquí a 15 dies. El masculí, lider, visita el camp del Rimas, segon classificat, i el femení, segon, juga al camp del Polo, penúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.