Pinto (PHCSC) : 'Deixo el càrrec per discrepàncies amb la junta


  • Comparteix:

Carles Pinto (primer per la dreta dempeus) fent tasques de delegat del 1a Catalana / Font: AP

Carles Pinto (primer per la dreta dempeus) fent tasques de delegat del 1a Catalana / Font: AP

El vicepresident del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) Carles Pinto deixa la vicepresidència del club després de 15 anys per discrepàncies amb la junta. Pinto considera que la línia que segueix el club no és la mateixa dels últims anys en què s'apostava per la base del club i això l'ha obligat a abandonar el seu càrrec. El president del club, Miquel Soler, que ha compartit el mateix projecte des que va accedir a la presidència de l'entitat, agraeix a Pinto els anys de dedicació.

La notícia ha salta aquest dimarts a la nit quan el president del PHCSC, Miquel Soler, anunciava en un comunicat que el vicepresident, Carles Pinto, decideix 'donar pas a altres socis en les tasques que ha assumit durant tants anys'. Soler afegeix en aquest comunicat que 'com a president i amic' vol agrair-li 'tot el que ha donat al club i ha transmès en valors humans i esperit de treball i sacrifici.

Miquel Soler

La tenacitat que ha tingut i la capacitat de treball no la he trobat encara al club. Li agraeixo tots aquests anys d'amistat i de suport, que seguiran sent.



Però Carles Pinto aclareix que marxa perquè la línia que segueix ara la junta del club no és la que ell i altres han defensat durant tants anys.


Carles Pinto

He vist que la línia que segueix el club ha canviat. Hem apostat durant molts anys per la base, per la gent jove i ara s'està portant d'una altra manera.



Segons ha confirmar el president de l'entitat, Miquel Soler, a Cugat.cat, la vicepresidència que ocupava Pinto quedarà vacant, això sí les seves tasques quedaran repartides entre diferents colaboradors del club. Per tant, no hi haurà canvis en la junta i es mantindrà l'altra vicepresidència que ostenta Albert Salarich. Pinto portava 15 anys a la junta del club i deu compartint projecte amb Miquel Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.