La selecció espanyola s'enfronta a Holanda, la pitjor selecció de l'Europeu


  • Comparteix:

Epanya buscarà classificar-se per a semifinals davant d'Holanda / Font: Fep.es

Epanya buscarà classificar-se per a semifinals davant d'Holanda / Font: Fep.es

La selecció espanyola sub 20, amb els santcugatencs Pol Galbas, Guillem Fox i David Martínez, s'enfronta aquest dijous a Holanda en el partit corresponent als quarts de final de l'Europeu de la categoria. La selecció entrenada per Quim Paüls i el santcugatenc Guillem Pérez, que han passat com a primers del grup B, s'enfronten a una Holanda quarta classificada del grup A amb cap gol a favor i 39 en contra.

Partit amb clar favoritisme per a Galbas, Fox, Martínez i els seus companys, ja que, la selecció espanyola sub 20, que fins ara ha estat el millor conjunt de l'Europeu, s'enfronta contra Holanda, que ha fet els pitjors registres de la competició. Els de Paüls i Pérez, compten els seu partits per victòries, amb un balanç de 18 gols a favor i quatre en contra. De la seva banda, el conjunt holandès, que s'ha classificat com a últim del grup A, no ha sumat cap triomf. A més, de cara a porteria, els taronges no han estat encertats de cara a porteria ja que no han marcat cap gol. En canvi, n'han rebut 39.

El partit entre Holanda i Espanya sub 20 es disputa aquest dijous a partir de dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.