El Junior disputa dos partits amb la intenció de continuar a la part alta de la classificació


  • Comparteix:

El Junior vol continuar a la part alta de la classificació.

El Junior vol continuar a la part alta de la classificació.

El conjunt femení d'hoquei herba del Junior s'enfronta aquest cap de setmana a la Universidad de Sevilla i el Grupo Sierra Sur Hockey Alcalà en la setena i vuitena jornada de Divisió d'Honor. Pel que fa a les sevillanes, ocupen l'última posició de la classificació, mentre que les de Jaén són vuitenes. Després de sis jornades, aquest és el primer desplaçament fora de Catalunya de les blau-i-negres.

El Junior femení, que viatja a Andalusia per disputar una nova jornada doble, és sobre el paper favorit per als dos partits. A priori, el primer partit és el més assequible per a les de Joan Vidal, ja que s'enfronten a la Universidad de Sevilla, que són últimes a la classificació amb sis derrotes, i un balanç d'un gol a favor i 34 en contra. L'altre rival del cap de setmana serà el Grupo Sierra Sur Hockey Alcalà de Jaén. Un rival en principi més complicat que les sevillanes, ja que ocupen la vuitena posició amb dues victòries i quatre derrotes. Tot i això, les andaluses han rebut 14 gols en contra i només han marcat set. Un fet que mostra la solidesa i efectivitat del Junior, és que en sis jornades, les blau-i-negres han marcat 10 gols però només han rebut quatre, sent el segon equip menys golejat de la categoria. L'entrenador del Junior femení, Joan Vidal, explica que l'intensitat serà clau en els dos partits.

Joan Vidal

Si estem centrats, agressius i intensos, tirarem el partit endevant. Sinó, se'ns pot complicar. Hem d'anar a guanyar els dos partits.


El Junior visita el camp de la Universidad de Sevilla dissabte a dos quarts d'una del migdia. Diumenge, a les onze del matí, s'enfrontarà contra el Grupo Sierra Sur Hockey Alcalà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.