Els homes de Jordi Raga han fet un treball específic de preparació durant l'aturada de lliga


  • Comparteix:

Imatge de la victòria a casa contra el Manlleu de la primera jornada de campionat

Imatge de la victòria a casa contra el Manlleu de la primera jornada de campionat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la 3a jornada de Primera Divisió rebent el Mataró aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre. Els vermell-i-negres arriben reforçats de moral després de la victòria de dimecres en partit amistós contra l'Huracán argentí, i esperen sumar la segona victòria de la temporada.

En els dues primeres jornades els santcugatencs han pogut veure la igualtat existent en aquesta categoria i que no se'n poden refiar de cap equip. I menys d'un Mataró que és segon, havent guanyat els dos partits disputats fins el moment, contra CP Areces (3-5) i l'Alcobendas (3-0).

Els santcugatencs van guanyar, no sense patir, el primer partit contra el Manlleu (5-3), però en el segon no van poder superar el CP Vilafranca i van caure per la mínima (4-3). D'això en fa dues setmanes per l'aturada de la competició. Des d'aleshores han continuat amb els entrenaments intentant potenciar certs aspectes del joc i de la preparació i han disputat un amistós contra el campió argentí, l'Huracán, guanyant per dos gols a un. Així els vermell-i-negres arriben al matx amb tres punts i situats cinquens a la classificació.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, destaca la qualitat del Mataró.

Jordi Raga

És un equip que té bon porter i bona davantera, per això serà important defensar bé. Crec que estarà molt igualat.


El pav 2 serà l'escenari del partit entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Mataró aquest dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.