El campió de les últimes quatre lligues visita el Junior femení


  • Comparteix:

El Junior vol seguir a la part alta de la taula

El Junior vol seguir a la part alta de la taula

Duel d'aspirants al títol el que disputen el Junior femení i el Club de Campo aquest diumenge a la una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima corresponent a la novena jornada de Divisió d'Honor. El Junior femení arriba com a colíder de la màxima categoria estatal juntament amb la Reial Societat mentre que el Club de Campo està només un punt per sota i és el campió de les quatre últimes edicions de lliga. Un triomf santcugatenc les mantindria colíders si les basques són capaces de superar el CD Terrassa.

El Junior femení d'hoquei herba arriba com a únic equip de la Divisió d'Honor que no ha perdut cap partit en les vuit jornades disputades fins el moment. Les blau-i-negres esperen mantenir aquesta dinàmica, però el rival d'aquest diumenge no ho posarà fàcil. El Club de Campo arriba a Sant Cugat amb un palmarès que es fa respectar. Les madrilenyes han guanyat les quatre últimes edicions de lliga i amb 13 títols es mostren com l'equip dominador dels últims 25 anys. Tot i aquesta presentació, les noies de Joan Vidal se centren en el present i mirant la classificació es poden veure per damunt a la classificació. Les blau-i-negres són colíders amb la Reial Societat i tots dos conjunts estan un punt per sobre de les madrilenyes. El duel es presenta com una bona manera de mesurar el bon inici de lliga de les santcugatenques.

El partit entre el Junior femení i el Club de Campo es disputa aquest diumenge a la una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.