El Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix invicte després de guanyar el Manlleu B

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) femení guanya (3-1) davant el Manlleu B a la cinquena jornada de Nacional Catalana. Amb aquesta victòria, les santcugatenques es consoliden com a líders invictes de la competició.

Cinquena victòria del PHCSC femení que permet a les santcugatenques seguir invictes i liderant la taula una jornada més. La primera meitat ha estat repleta d'ocasions de gol que cap dels dos equips ha pogut culminar. La portera local, Mercè Baqué, i la rival han estat molt encertades sota pals aturant els xuts de les seves contrincants. Al minut 15, el PHCSC ha obert la llauna amb un gol de Maria Rosa Tamburini després d'haver rebut una assistència des del mig del camp.

A la represa no han cessat les ocasions de gol. El Manlleu B ha sortit molt motivat, i Emma Crespi ha aprofitat la intensitat de joc del seu equip per marcar la primera diana de les manlleuenques al minut cinc de la segona part. Quatre minuts després, Judit Navarro ha marcat el gol que ha fet avançar el PHCSC al marcador. Al minut 17 i després d'una magnífica jugada individual, Maria Rosa Tamburini ha sentenciat el matx marcant el definitiu 3-1 que ha donat el triomf a les santcugatenques.

El tècnic del PHCSC, Robert Rué, afirma que, tot i que han guanyat 3-1, el partit estat molt complicat.

Robert Rué

S'esperava que fos un partit complicat. Quan fan zona costa molt jugar-la. Hem guanyat 3-1 però ha costat molt.

El PHCSC signa la cinquena victòria en cinc partits. El proper matx que disputen les santcugatenques és el proper diumenge contra el Bigues i Riells B.